Gaming monitor Asus VG27AQ 27″

Dijagonala ekrana: 27″
Panel: IPS
Rezolucija: QHD (2560×1440)
Vrijeme odziva: 1ms
Osvetljenje: 350 cd/m²
Tehnologije: FreeSync, G-Sync compatible
Priključci: 2x HDMI, DP
Podesivost: Visina, Pivot, Swivel

874,80 KM

Gaming monitor Asus VG27AQ 27″

Asus VG27AQ je 27-inčni monitor koji se ističe svojim IPS panelom i QHD rezolucijom od 2560×1440 piksela. Ovaj monitor pruža izuzetnu oštrinu slike i žive boje, što ga čini idealnim za gaming, rad s grafikom i gledanje multimedijalnih sadržaja.

Jedna od ključnih karakteristika ovog monitora je brzina osvježavanja od 144Hz i vrijeme odziva od 1ms, što osigurava izuzetno glatko prikazivanje slike i minimalno zamućenje tokom brzih akcija u igrama. Monitor je kompatibilan s tehnologijama FreeSync i G-Sync, što omogućava sinkronizaciju brzine osvježavanja ekrana s grafičkom karticom, eliminirajući trzanje i kidanje slike za besprekorno iskustvo u igrama.

Asus VG27AQ je opremljen sa dva HDMI ulaza i jednim DisplayPortom, pružajući fleksibilnost pri povezivanju s različitim uređajima. Podesivi stalak omogućava podešavanje visine, zakretanje (swivel) i pivotiranje, čime se olakšava pronalaženje idealne pozicije gledanja i poboljšava ergonomija korištenja.

Svjetlina od 350 cd/m² osigurava jasnu i vidljivu sliku čak i u svjetlijim prostorima. Zahvaljujući svom dizajnu i performansama, Asus VG27AQ je odličan izbor za korisnike koji traže kvalitetan monitor koji može zadovoljiti kako njihove profesionalne tako i gaming potrebe.

Ekran

IPS

Monitori

Gaming monitori

Brightness

350

Garancija

3G

Proizvođač

Asus

Veličina ekrana

27"

Portovi

2 x HDMI, 1 x DisplayPort

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Gaming monitor Asus VG27AQ 27″”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top