KAKO KUPOVATI?
KORISNIČKI NALOG
UPOZNAJTE NAS

100% sigurna Online kupovina

Naši posrednici u sistemu naplate, Monri i Unicredit banka, garantuju vam 100 odsto sigurne transakcije i apsolutnu zaštitu podataka koje pošaljete.

SIGURNOST PLAĆANJA

Tajnost vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korišćenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128/256-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifrovanja podataka radi sprečavanja neovlašćenog pristupa prilikom njihovog prenosa. Time je omogućen bezbjedan prenos informacija i onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između vašeg računara i Monri servisa, i obratno.

Monri servis i finansijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke upotrebom virtuelne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautorizovanog pristupa. Brojevi kreditnih kartica se ne arhiviraju i nisu dostupni neovlašćenim licima.

 

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

Monri servis se obavezuje da će čuvati privatnost podataka svih korisnika. Monri prikuplja samo one podatke koji su neophodni za kvalitetno pružanje usluga i koristi ih isključivo u svrhu autorizacije kreditnih kartica. Monri servis se obavezuje da primljene lične podatke neće davati na korišćenje trećim licima, te da ih bez pristanka korisnika neće koristiti za slanje reklamnih poruka niti u svrhu bilo kakvih marketinških akcija.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo službenicima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla.

Svi službenici i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Scroll to Top