o nama

Dostava u roku 48h

Plaćanje na rate

Lično preuzimanje

Garancija na sve artikle

O nama

Online shop na kojem se nalazite sastavni je dio trgovačke firme 3D BOX koja se bavi autorizovanom prodajom modernih elektronskih uređaja i njihove prateće opreme. Okosnicu redovne ponude čine televizori, bijela tehnika, bogat gaming asortiman uključujući i PlayStation, mali kućanski aparati, uređaji za dom i ličnu njegu, kao i mobilni telefoni, najstarija prodajna kategorija s kojom je 2014. godine započet razvoj 3D BOX firme i brenda.

Pored navedenih grupa proizvoda, u stalnoj ponudi na ovom online shopu, kao i u 3D BOX prodavnicama u Tržnom centru Mercator Borik Banjaluka, pronaći ćete i izuzetno bogat izbor laptopa, monitora, električnih trotineta, zvučnika, pametnih satova, tableta, dronova i mnogih drugih uređaja i opreme najpoznatijih svjetskih brendova.

Uspostavljanje najviših standarda online trgovine

Od početka rada 2014. godine, motivisani željom da sa kupcima i drugim korisnicima naših usluga gradimo fer i stabilan odnos povjerenja, sigurnosti i ekonomičnosti, poslovanje smo utemeljili na principima bogate ponude artikala priznatih brendova, garantovanog kvaliteta i trajnosti, najpristupačnijih cijena na tržištu i lake i jednostavne dostupnosti, uz otvorene mogućnosti za stalni kontakt u vezi svih dodatnih informacija i usluga. Poštujući najviše svjetske standarde online trgovine po kojima je svaki kupac ili korisnik usluge maksimalno zaštićen i tretiran tako da uvijek bude zadovoljan i cijenom, i kvalitetom, i sveobuhvatnom uslugom, postali smo nosioci međunarodnog SSL sertifikata koji je standard i osnova bezbjednog poslovanja i sigurne komunikacije na internetu.

Kao autorizovani prodavci cjelokupnog Sony PlayStation asortimana, proizvoda svjetskih brendova Apple, Samsung, Xiaomi, Sony, Philips, Vox i registrovani trgovci za prodaju asortimana mnogih drugih robnih marki, našu ponudu dodatno obogaćuju BOSCH, Dyson, JBL, Segway, GoPro, Hausbrandt, Panasonic, Tesla, Daikin, LG, SMEG, Electrolux, Candy i mnogi drugi. Pregledan sajt bogate ponude ispunjavaju mobilni telefoni, televizori, PlayStation konzole, dodatna PS oprema i PS igre, tableti, bežični štapni i robot usisivači, pročišćivači vazduha, razni kućanski aparati, zvučnici, slušalice, električni skuteri, zaštitne maske za telefone, baterije, Power Bank uređaji, kamere, laptopi… Sajt je i informativno sadržajan budući da se promotivne i akcijske kampanje, kao i blog 3D BOX-a, redovno ažuriraju.

Prodajno-servisna mreža

Provjereni brendovi, najbrža dostava na kućnu adresu, maksimalna garancija, te najpovoljnije cijene za gotovinsko i kartično plaćanje, uz najjednostavnije procedure plaćanja, standardi su od kojih 3D BOX ne želi da odstupa.

3D BOX prodajnu mrežu čine 3D BOX shopovi u Tržnom centru Mercator, Aleja Svetog Save 69 Banjaluka, te online shopovi 3dbox.ba i mobilnitelefoni.ba. Uz sve navedeno, ova prodajno-servisna mreža naša je velika podrška jačanju 3D BOX kluba zadovoljnih kupaca i ljubitelja modernih informaciono-komunikacionih tehnologija, koji tačno znaju šta žele i gdje da to pronađu.

Karakteristike bilo kojeg artikla predstavljenog u ponudi na našim sajtovima su objektivne, precizne i zasnovane na podacima samog proizvođača, a kupovina bezbjedna i jednostavna što garantujemo posjedovanjem međunarodno priznatog SSL sertifikata koji je standard i osnova bezbjednog poslovanja i sigurne komunikacije na internetu.

Maksimalna garancija za svaki kupljeni proizvod

Garantni rok za sve proizvode kupljene u našim prodavnicama ili putem online shopova je usklađen sa odlukama proizvođača. Praktično, to znači da za svaki kupljeni proizvod dobijate maksimalan garantni rok, a za artikle renomiranih brendova iz našeg asortimana to je najčešće rok od 2 godine.

Kupovina na našim web shopovima je jednostavna, a neki od načina plaćanja kupcu obezbjeđuju i značajnu uštedu. Za gotovinsko plaćanje dodatni popust može biti čak 30%. Posredstvom banaka omogućeno je i beskamatno plaćanje na rate, kartično plaćanje ili beskamatno plaćanje u ratama shoping karticama Sberbank, Nove banke, Unicredit banke i Addiko banke.

Ukoliko želite da nam postavite pitanje ili imate bilo kakvih problema prilikom korištenja stranice, obratite nam se mailom ili pozovite +387 (0) 65 333 345.

Scroll to Top