KAKO KUPOVATI?
KORISNIČKI NALOG
UPOZNAJTE NAS

Brza dostava

3D BOX je na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine obezbijedio brzu dostavu proizvoda kupljenih na svom web shopu mobilnitelefoni.ba. Bilo da je riječ o telefonima, PlayStation igrama, pametnim satovima ili gabaritnim veš mašinama, frižiderima i velikim televizorima, dostava se nakon obavljene kupovine izvršava u roku od 24 do 48 časova u okviru radnih dana, po univerzalnoj cijeni dostave od 15 KM za svaku porudžbinu.

Univerzalnu cijenu dostave od 15 KM 3D BOX je uveo kako bi ispratio određene izmjene cijena i pravila u domaćem poštanskom saobraćaju. Ta cijena brze dostave važi i za jedan i za više istovremeno kupljenih proizvoda na web shopu 3D BOX-a.

Kupljeni proizvodi na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba kupcu se dostavljaju na adresu u roku od 24 do 48 časova u okviru radnih dana (dostava se ne obavlja vikendom), a samo u izuzetnim slučajevima, ako je u pitanju neki specifičan proizvod, rok isporuke može biti neznatno duži.

PRAVILA DOSTAVE

1. Dostava se obavlja na području cijele Bosne i Hercegovine, u najkraćem mogućem roku, osim za proizvode u čijoj je specifikaciji drugačije navedeno i/ili za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između kupca i dostavljača, administratori Web shopa dostavnim službama daju i telefonski broj koji je kupac naveo prilikom registracije/kupovine.

2. Naručeni proizvodi pakuju se tako da tokom uobičajenog rukovanja prilikom pakovanja ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja, kupac je dužan da provjeri stanje pošiljke i da u slučaju oštećenja odmah reklamira proizvod dostavljaču.

3. Ako kupac ne primi robu ili obavještenje o isporuci nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo da o tome obavijesti prodavca kako bi se preduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

4. Ako kupac odbije da primi robu koju je naručio, prodavac ima pravo da traži od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

5. Prodavac se obavezuje da će poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada primi potvrdu kojom se odobrava online transakcija.

6. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi ili oštećeni proizvodi u dostavi ili u distributivnom centru partnera, koje je isti vratio Web shopu bez isporuke kupcu i sl.) 3D BOX ne preuzima odgovornost na “prvi rizik” i obavezuje se da pošalje zamjenski proizvod u najkraćem roku. Kupci koji žele da znaju vrijeme dostave ili da dogovore termin dostave to mogu da dogovre telefonski, pozivom na broj: +387 (0) 65 333 345.

Scroll to Top