KAKO KUPOVATI?
KORISNIČKI NALOG
UPOZNAJTE NAS

Česta pitanja

Da li su mobilni telefoni originali i imaju li garanciju?

Svi mobilni telefoni u 3D BOX prodavnicama i na web shopu su novi, originalni i pod oznakom „globalna verzija“ namijenjeni evropskom tržištu. Svaki naš proizvod prodaje se uz garanciju čiju dužinu određuje proizvođač. Najčešće je to dvogodišnja garancija osim ako proizvođač nije odredio drugačije.

Naravno. Bilo koji proizvod iz naše ponude možete da naručite telefonom. Narudžbu možete da obavite pozivom na naš broj +387 (0) 65 333 345. Kada nam ostavite podatke neophodne za dostavu proizvoda koji naručujete, a to su ime, broj telefona i adresa, narudžba će vam biti dostavljena brzom poštom, a plaćanje se obavlja prilikom preuzimanja. Naravno, prije plaćanja imate pravo da dobijenu pošiljku otvorite i uvjerite se da ste dobili ono što se naručili i da je to što ste naručili u ispravnom stanju.

Sve PlayStation igre u našoj ponudi su originali i po najpovoljnijim cijenama usaglašenim sa proizvođačem. Kao ozbiljna firma registrovana za trgovinu i usluge, koja se bavi autorizovanom prodajom mobilnih telefona, razne druge tehničke robe i cjelokupnog PlayStation asortimana, ne bavimo se prodajom kopija.

Žao nam je, ali nezaposleni ne ispunjavaju ni naše minimalne uslove za kupovinu na rate. Međutim, ako u porodici imate nekog zaposlenog člana ili penzionera koji će kupovinu obaviti za vas, o uslovima kupovine na rate sve detalje saznaćete u našoj rubrici na web shopu Plaćanje i kupovina na rate.

Dostava proizvoda kupljenih na našem web shopu se obavlja brzom poštom u roku 24-48 sati, u okviru radnih dana, na cijeloj teritoriji BiH. Cijena dostave je ista bez obzira na udaljenost destinacije u BiH i po univerzalnoj cijeni dostave od 15 KM za svaku porudžbinu.

Univerzalnu cijenu dostave od 15 KM 3D BOX je uveo kako bi ispratio određene izmjene cijena i pravila u domaćem poštanskom saobraćaju. Ta cijena brze dostave važi i za jedan i za više istovremeno kupljenih proizvoda na web shopu 3D BOX-a.

Kupljeni proizvodi na web shopu 3D BOX-a kupcu se dostavljaju na adresu u roku od 24 do 48 časova u okviru radnih dana (dostava se ne obavlja vikendom), a samo u izuzetnim slučajevima, ako je u pitanju neki specifičan proizvod, rok isporuke može biti neznatno duži.

Da biste uvijek bili upoznati sa našim akcijama i popustima, najbolje je da nas redovno pratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na našem blogu. Pored toga, sve naše proizvode po sniženim cijenama možete vidjeti i na stranici Promo akcije na našem web shopu. Ukoliko, međutim, ne provodite mnogo vremena na internetu, preporučujemo vam da se registrujete na ovom web shopu i da se prijavite za dobijanje našeg Biltena, koji će vam stizati na vaš e-mail.

Kupovinu na rate možete obaviti u svim 3D BOX prodavnicama ili online, putem ovog web shopa. Minimalna vrijednost jednog ili više proizvoda koje želite da kupite na rate je 300 KM. Minimalna mjesečna rata ne može biti niža od 40 KM. Maksimalan broj mjesečnih rata je 12.

Ako kupujete u 3D BOX prodavnicama, uslovi i načini za kupovinu na rate navedeni su na našoj stranici Kupovina na kredit i uslovi plaćanja na rate.

Ako ste se odlučili za online kupovinu na rate na ovom web shopu, neophodna vam je validna shoping kartica Unicredit banke.

O ostalim načinima plaćanja i korišćenju drugih kartica (debitne, revolving) za jednokratno plaćanje ili kupovinu na rate, sve informacije su navedene na našoj stranici Plaćanje i kupovina na rate.

Prilikom zaključivanja ugovora o kupovini na rate obavezno je prisustvo nosioca penzije čiji ček se prilaže dokumentaciji neophodnoj za sklapanje ugovora o kupovini na rate. Sve informacije o načinima kupovine na rate pogledajte u našoj rubrici Plaćanje i kupovina na rate.

Ne. Bilo kakvo fizičko oštećenje proizvoda do kojeg je došlo nepažnjom korisnika ili nekom spoljnom mehaničkom silom ne podliježe garanciji. Garancija je potvrda da kupac neće biti oštećen u slučaju da se na kupljenom proizvodu pojavi neki fabrički kvar ili nedostatak. U tom slučaju kupac će dobiti besplatnu uslugu servisa ili će na neki drugi adekvatan način biti obeštećen.

Kamate nema. Ako kupujete na rate, proizvode kupujete po njihovoj redovnoj cijeni. Popust na kupljene proizvode dobijate ako ih kupujete jednokratnim, gotovinskim plaćanjem.

3D BOX prodavnice nalaze se u Banjaluci, u Tržnom centru Mercator Borik. Radno vrijeme je od 9 do 21 čas.

Prava kupaca/potrošača na našem web shopu su maksimalno zaštićena. Sve informacije o zaštiti privatnosti kupaca možete pročitati na našoj stranici Zaštita podataka pri kupovini. Maksimalnu zaštitu privatnosti kupaca/potrošača garantuju i naši posrednici u sistemu naplate, PikPay i Unicredit banka o čemu detaljno možete da se informišete na našoj stranici 100% sigurna Online kupovina i na stranici Politika privatnosti.

Korišćenje bona za dopunjavanje vašeg novčanika (engl. wallet) na PlayStation Store je prilično jednostavno i obavlja se unošenjem dvanaestocifrenog koda na bonu. Detaljno uputstvo za dopunjavanje navedeno je uz proizvod PlayStation Live Cards Hanger HRK 150.

Scroll to Top