KAKO KUPOVATI?
KORISNIČKI NALOG
UPOZNAJTE NAS

Kako naručiti

Pretražite web shop i dobro se informišite o proizvodima i cijenama. Preporučujemo da uvijek pogledate i rubriku Promocije u kojoj ćete vidjeti proizvode na sniženju.

Kada ste odabrali proizvod za kupovinu, kliknite na ikonicu “Dodaj u korpu” koja se nalazi pored slike proizvoda. Zatim će vam se pojaviti ikonica “Nastavi na odabir adrese” i klikom na nju otvoriće vam se stranica sa detaljnim uputstvima i navođenjem do konačne kupovine.

Da bi ste naručili proizvod odabran za kupovinu na web shopu neophodno je da unesene podatke u polja koja će vam se otvoriti nakon klika na ikonicu “Nastavi na odabir adrese”. Ti podaci su neophodni kako biste bili sigurni da ćete izabrani proizvod dobiti na upisanu adresu. Pored neophodnih ličnih podataka, unijećete podatke o načinu plaćanja koje može biti kartično, žiralno ili pouzećem (gotovinsko).

Važno je da znate da su svi vaši lični podaci maksimalo zaštićeni i da neće biti korišćeni ni u kakve druge svrhe osim u vašu korist, kako je to i definisano u našoj Politici privatnosti i Uslovima poslovanja. Takođe, naši posrednici u sistemu naplate, Monri i Unicredit banka, garantuju vam 100 odsto sigurne transakcije i apsolutnu zaštitu podataka koje pošaljete.

Scroll to Top