Kupci i trgovci u 3D BOX shopu bijele tehnike u TC Mercator Banjaluka

10 godina 3D BOX-a! Pokloni za kupce vrijedni 20.000 KM!

3D BOX u 2024. obilježava 10 godina uspješnog rada i tim povodom bogato nagrađuje svoje vjerne kupce. Fond nagrada za ukazano povjerenje 3D BOX-u čine televizori, kućanski uređaji, aparati za ličnu njegu, telefoni i druga savremena elektronika. Pored toga, cijela 2024. će u 3D BOX-u biti obilježena specijalnim popustima kakvih neće biti ni na jednom drugom mjestu. Pokloni, specijalni popusti i još poneko uzbudljivo iznenađenje za kupce i pratioce 3D BOX-a sjajan su povod za iskustva posebno isplative kupovine.

Na online shopu 3dbox.ba najlakše ćete steći uvid u bogatu i raznovrsnu ponudu 3D BOX-a. Upoznaćete svijet novih tehnologija, inovacija i najpovoljnijih cijena uređaja dizajniranih da vam olakšaju obavljanje svakodnevnih zadataka ili da vam pruže vrhunsku zabavu. U 3D BOX-u možete po najpovoljnijim uslovima da unaprijedite svoje digitalne aktivnosti u poslu, učenju ili obavljanju kućnih zadataka. Možete, takođe, maksimalno povećati udobnost u svom domu uz bijelu tehniku i druge kućanske uređaje iz redovne ponude. U potrazi za sopstvenim savršenim spojem stila i performansi, potpuno se možete osloniti na bogatu kolekciju pametnih uređaja iz ponude 3D BOX-a. Ti uređaji ne samo da su zadivljujuće funkcionalni, već i besprekorno dizajnirani što će vam pomoći da svoj stil osvježite najnovijim tehnologijama.

Kako povećati šanse za dobijanje poklona u 3D BOX-u?

Da biste povećali svoje šanse za dobijanje poklona ili ostvarivanje specijalnih popusta, zapratite Facebook i Instagram stranice 3D BOX-a. Pratite, takođe, nove objave na sajtu 3dbox.ba, naročito u kategoriji Akcije i na ovom Blogu. Uskoro će na ovim mjestima uslijediti detaljnije informacije o svakoj predviđenoj akciji povodom 10 godina 3D BOX-a. Kandidati za poklone i ostvarivanje specijalnih popusta biće svi kupci u 3D BOX-u. Ipak, da bi se povećale šanse za dobijanje poklona kao što je, na primjer, Sony BRAVIA TV 55″, biće potrebno i učešće u samoj akciji u kojoj je takav poklon predviđen.

Najsigurniji način za pravovremeno dobijanje svih informacija o najavljenim akcijama 3D BOX-a povodom 10 godina rada je praćenje 3D BOX-a na društvenim mrežama. Pokretanje svake akcije u kojoj kupce 3D BOX-a očekuju posebno vrijedni pokloni biće najavljeno i putem drugih kanala komunikacije 3D BOX-a. Već u ovom trenutku, na specijalnom rođendanskom popustu, u 3D BOX-u su dva fantastična Sony televizora. Sve detalje o ovom popustu koji traje do isteka zaliha, možete pronaći na 3dbox.ba, u kategoriji Akcije, gdje će se objavljivati i sve naredne akcije.

Scroll to Top