Najuspješnije takmičarke prve ženske trke u Banjaluci na pobjedničkom postolju sa nagradama 3D BOX-a

3D BOX sa brendovima Samsung, Tesla i Amazfit sponzorisao prvu žensku trku u Banjaluci

Više od 200 dama učestvovalo je u prvoj ženskoj trci održanoj u Parku “Mladen Stojanović” u Banjaluci, koju su Grad Banjaluka i “Banjaluka maraton” organizovali u sklopu velike ovogodišnje kampanje “Za život žena”. Pružajući podršku martovskoj kampanji posvećenoj pravima žena, trku dama na 5 kilometara 3D BOX je sponzorisao sa brendovima Samsung, Tesla i Amazfit.

Budući da kampanja Grada i “Banjaluka maratona” šalje više važnih poruka, 3D BOX je kao i uvijek do sada postupio društveno odgovorno i sa velikim zadovoljstvom podržao napore organizatora na promociji prava žena i zdravog načina života uopšte.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i savjetnica gradonačelnika Milada Šukalo istakli su ovim povodom želju da i poslije ove velike i uspješne manifestacije svaki dan bude posvećen damama.

“Tokom ove trke naše dame su savladale jednu značajnu prepreku: istrčale su pet kilometara. Međutim, trka je samo jedan od događaja koje grad sa partnerima organizuje tokom cijelog marta, mjeseca posvećenog pravima žena, a kruna kampanje “Za život žena” biće izbor “Najinspirativnije žene” u oblasti nauke. Te najinspirativnije žene su one koje svojim primjerom motivišu druge u svim segmentima života. Naredne godine biraćemo najinspirativniju ženu iz oblasti sporta, zatim kulture itd. Ovom prilikom želimo da promovišemo i našu kampanju za izgradnju kuće za privremeno i dugoročno zbrinjavanje djece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju. S tim u vezi pozivam sve društveno odgovorne organizacije i pojedince da podrže i kampanju “Od Banje Luke sa ljubavlju”, pozivom na humanitarni broj 1414″, rekao je Stanivuković.

Pobjednica prve ženske trke u Banjaluci je atletičarka iz Prnjavora Jelena Gajić, kojoj su, kao i drugim istaknutim takmičarkama, uručeni prigodni pokloni 3D BOX-a.

Takmičarke prve ženske trke na startu

Učesnice prve ženske trke u sklopu kampanje Za život žena

Takmičarka prve ženske trke u Banjaluci sa logom 3D BOX-a na desnom rukavu pokazuje osvojenu medalju

Scroll to Top