Tastatura Trust Nado

Tip: bežična tastatura
Tehnologija tipki: scissor
Povezivanje: Bluetooth 4.0
Posebne funkcije: Triple pairing (iOS/MacOS, Windows, Android)
Broj tipki: 85
Napajanje: 2 AAA baterije (uključene)
Težina: 293 g
Dimenzije: 286.5 mm x 121 mm x 22 mm
Domet: 10 m

24,00 KM

Tastatura Trust Nado

Trust Nado je kompaktna bežična tastatura koja nudi fleksibilnost i praktičnost za korisnike koji traže svestran uređaj za rad na više operativnih sistema. Sa scissor tehnologijom tipki, tastatura pruža glatko i udobno tipkanje, uz tihi i brz odziv. Specijalno dizajnirana za jednostavno prebacivanje između iOS/MacOS, Windows i Android sistema, zahvaljujući funkciji Triple pairing, omogućava lako upravljanje više uređaja sa jedne tastature.

Bežično povezivanje putem Bluetooth 4.0 pruža stabilnu vezu sa dometom do 10 metara, omogućavajući vam da se slobodno krećete bez ograničenja kablova. Kompaktne dimenzije i mala težina čine Trust Nado idealnim za prenos i korišćenje u pokretu, bilo da je u pitanju rad u kafiću, školi ili na poslovnom putu.

Tastatura radi na dvije AAA baterije (uključene u pakovanje), osiguravajući dugotrajan rad bez potrebe za čestim zamjenama. Iako nema osvjetljenje ili dodatnu podršku za numerički dio, Trust Nado se ističe svojom svestranošću i funkcionalnošću, posebno za korisnike koji preferiraju jednostavna rješenja za više uređaja.

 

Garancija

2G

Proizvođač

Trust

PC periferija i dodaci

Tastature, Miševi

Tip povezivanja

Bežični

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Tastatura Trust Nado”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top