Monitor Asus VA27DQSB-W 27″

Veličina ekrana: 27″
Rezolucija: Full HD (1920×1080)
Tip panela: IPS
Osvežavanje: 75Hz
Ulazi: VGA, HDMI, DP, 2x USB
Podešavanje visine (Height), Pivot
VESA kompatibilnost
Boja: bijela

667,20 KM

Monitor Asus VA27DQSB-W 27″

Asus VA27DQSB-W monitor od 27 inča nudi Full HD rezoluciju na IPS panelu, pružajući jasan i detaljan prikaz sa tačnim bojama i širokim uglovima gledanja. Ovaj monitor je idealan za svakodnevne zadatke, multimedijalni sadržaj i rad sa grafikom. Osvetljenje od 250 cd/m² omogućava dobru vidljivost u različitim uslovima osvetljenja, dok vreme odziva od 5ms osigurava glatko prikazivanje slike, bez zamućenja u brzim scenama.

Frekvencija osvežavanja od 75Hz doprinosi fluidnijem prikazu, što je posebno korisno pri gledanju video sadržaja ili igranju igara. Monitor je opremljen sa VGA, HDMI, i DisplayPort ulazima, omogućavajući fleksibilno povezivanje sa različitim uređajima. Takođe, poseduje dva USB porta, što omogućava brzo povezivanje perifernih uređaja kao što su miš, tastatura ili USB memorija.

Funkcije prilagođavanja visine, nagiba i pivotiranja omogućavaju optimalno prilagođavanje položaja ekrana, čime se povećava udobnost pri dugotrajnom radu. VESA montaža omogućava postavljanje monitora na zid ili stalak, čime se štedi prostor na radnoj površini.

Ekran

IPS

Monitori

Radni monitori

Brightness

250

Garancija

3G

Proizvođač

Asus

Veličina ekrana

27"

Portovi

2 X USB, 1 x HDMI, 1 x DisplayPort, 1 x VGA

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Monitor Asus VA27DQSB-W 27″”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top