Gaming miš HyperX Pulsefire Surge

Dizajn: ergonomski, žičani
Osvjetljenje: 360° RGB Light Ring
Dugmad: 6, prekidači Omron (50M klikova)
Senzor: optički, Pixart 3389
Maksimalna rezolucija: 16.000 DPI
Brzina: 450 IPS, akceleracija: 50G
Polling rate: 1000 Hz (1 ms)
Kabl: opleten, žičano povezivanje
Težina: 100 g (bez kabla)
Dimenzije: 63 x 120 x 41 mm
Softver: NGenuity

129,00 KM

Gaming miš HyperX Pulsefire Surge je dodan u listu želja

Ime proizvoda - Gaming miš HyperX Pulsefire Surge
Cijena - 129,00 KM

Gaming miš HyperX Pulsefire Surge je dodan u listu želja

Ime proizvoda - Gaming miš HyperX Pulsefire Surge
Cijena - 129,00 KM

Gaming miš HyperX Pulsefire Surge

HyperX Pulsefire Surge je ergonomski dizajniran gaming miš sa žičanim povezivanjem, kreiran za igrače koji traže kombinaciju preciznosti, izdržljivosti i vizuelne privlačnosti. Miš je opremljen 360° RGB osvjetljenjem sa Light Ring-om, pružajući impresivan vizuelni efekat koji okružuje miš i dodaje dinamičnost vašem gaming setup-u. Sa šest tastera, uključujući izdržljive Omron prekidače sa vijekom trajanja do 50 miliona klikova, Pulsefire Surge pruža konzistentan osjećaj i brz odgovor pri svakom pritisku.

Ovaj miš koristi napredni optički senzor Pixart 3389 koji nudi maksimalnu rezoluciju do 16.000 DPI, što omogućava precizno praćenje pokreta sa opcijama za fino podešavanje prema specifičnim potrebama igre. Sa maksimalnom brzinom od 450 IPS i akceleracijom do 50G, Pulsefire Surge je sposoban za najzahtjevnije situacije u igrama, održavajući stabilnost i tačnost pri velikim brzinama. Polling rate od 1000 Hz (1 ms) osigurava ultra brz prenos podataka, smanjujući kašnjenja i omogućavajući vrhunske performanse u igrama.

Miš je opremljen opletenim kablom koji osigurava dugotrajnost i smanjuje zapetljavanje, dok njegova ukupna težina od 100 grama (bez kabla) pruža dobar balans između stabilnosti i lakoće pokreta. Sa dimenzijama 63 x 120 x 41 mm, Pulsefire Surge se udobno uklapa u ruku, nudeći dobar hvat za razne stilove igre. Miš je kompatibilan sa NGenuity softverom koji omogućava korisnicima prilagođavanje osvjetljenja, podešavanje DPI nivoa, te kreiranje i čuvanje profila direktno na uređaju. HyperX Pulsefire Surge je savršen izbor za gamere koji žele miša koji kombinuje visoke performanse, prilagodljivost i vizuelni stil.

PC periferija i dodaci

Gaming miševi

Garancija

2G

Proizvođač

HyperX

Tip povezivanja

Žičani

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Gaming miš HyperX Pulsefire Surge”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani proizvodi

Scroll to Top