Gaming miš HyperX Pulsefire Dart

Senzor: optički, 1 profil
DPI postavke: 800, 1600, 3200 DPI
Brzina: 450 IPS
Dugmad: 6, prekidači Omron (50 miliona klikova)
Osvjetljenje: RGB po LED diodama
Povezivanje: 2.4GHz bežično / žičano (USB-C to USB-A)
Polling rate: 1000 Hz
Baterija: do 90 sati (LED isključeno), do 50 sati (podrazumijevano LED osvjetljenje)
Dimenzije: 124.8 x 73.9 x 43.6 mm
Težina: 0.24 lb
Kabl: USB-C to USB-A

189,00 KM

Gaming miš HyperX Pulsefire Dart

HyperX Pulsefire Dart je bežični gaming miš koji kombinuje visok nivo preciznosti i fleksibilnosti uz mogućnost žičanog povezivanja kada je to potrebno. Sa svojim naprednim optičkim senzorom, Pulsefire Dart nudi stabilno praćenje pokreta do brzine od 450 IPS, uz podršku za DPI podešavanja na 800, 1600 i 3200, omogućavajući igračima da lako prilagode brzinu kretanja prema svojim potrebama. Opremljen je Omron prekidačima koji podržavaju do 50 miliona klikova, čime se osigurava dugotrajnost i pouzdanost tokom intenzivnog igranja.

RGB osvjetljenje sa prilagodljivim LED diodama omogućava korisnicima da personalizuju izgled miša prema svojim preferencijama, dodajući atraktivnu vizuelnu dimenziju svakom gaming setup-u. Miš podržava 2.4GHz bežično povezivanje koje osigurava brzu i stabilnu vezu bez kašnjenja, dok se u situacijama kada je potrebna dodatna pouzdanost može koristiti i putem žičanog povezivanja pomoću USB-C to USB-A kabla. Polling rate od 1000 Hz dodatno doprinosi brzini i responzivnosti, čineći Pulsefire Dart idealnim za brze i zahtjevne igre.

Baterija miša pruža do 90 sati autonomije uz isključeno LED osvjetljenje, ili do 50 sati sa podrazumijevanim LED osvjetljenjem, što omogućava duge sesije igranja bez potrebe za čestim punjenjem. Sa dimenzijama 124.8 x 73.9 x 43.6 mm i težinom od 0.24 lb, miš nudi udobnost i stabilnost tokom korišćenja, pogodan za razne stilove hvata. Kvalitetna izrada i napredne karakteristike čine HyperX Pulsefire Dart odličnim izborom za gamere koji žele bežični miš bez kompromisa u performansama.

PC periferija i dodaci

Gaming miševi

Garancija

2G

Proizvođač

HyperX

Tip povezivanja

Bežični

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Gaming miš HyperX Pulsefire Dart”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top