Ploča ugradbena TESLA HV3200SB

Tip: Staklokeramička ploča
Kontrole: Soft Touch tipke
Broj polja za kuhanje: 2 zone (1 dupla)
Sigurnosne funkcije: Dječja sigurnosna brava, indikator preostale toplote
Maksimalna snaga: 2900 W
Širina: 30 cm
Boja: Crna

239,00 KM

TESLA Ugradbena ploča HV3200SB

TESLA ugradbena ploča HV3200SB je kompaktan i efikasan uređaj koji donosi moderni dizajn i napredne funkcije u vašu kuhinju. Ova staklokeramička ploča je idealna za manje kuhinje ili kao dodatna ploča za kuvanje, pružajući fleksibilnost i jednostavnost upotrebe.

Dizajn i dimenzije:

TESLA HV3200SB je staklokeramička ploča širine 30 cm, što omogućava lako uklapanje u manje kuhinjske ormariće ili kao dodatak već postojećim pločama. Njena crna staklokeramička površina pruža moderan i elegantan izgled, dok istovremeno omogućava lako čišćenje i održavanje.

Funkcije i tehnologije:

Ova ploča dolazi sa dvije zone za kuvanje, uključujući jednu duplu zonu, što omogućava fleksibilnost u korištenju različitih veličina posuda.

  • Soft Touch tipke: Sistem upravljanja omogućava jednostavno i intuitivno podešavanje željene snage kuvanja za svaku zonu. Tipke su osjetljive na dodir, pružajući brzo i precizno upravljanje.
  • Dječja sigurnosna brava: Ova funkcija sprečava neželjeno uključivanje ili promjenu postavki, što je posebno važno u domaćinstvima sa djecom.
  • Indikator preostale toplote: Indikator vas obavještava kada je površina još uvijek vruća, pružajući dodatnu sigurnost tokom i nakon kuvanja.

Energetska efikasnost:

Staklokeramička tehnologija omogućava brže zagrevanje i preciznu kontrolu temperature, što rezultira efikasnijim kuvanjem i manjim gubitkom energije. Maksimalna snaga ploče je 2900 W, što osigurava brzo i efikasno kuvanje, bez obzira na vrstu jela koje pripremate.

Sigurnost:

Pored dječje sigurnosne brave i indikatora preostale toplote, ploča je opremljena dodatnim sigurnosnim funkcijama kao što su automatsko isključivanje i zaštita od pregrevanja, što osigurava bezbjedno korištenje u svakodnevnim uslovima.

Proizvođač

Tesla

Ugradbena bijela tehnika

Ugradbene ploče

Garancija

5G

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ploča ugradbena TESLA HV3200SB”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani proizvodi

Scroll to Top