Frižider kombinovani TESLA RD2100MS1

Energetski razred: A+
Smjer otvaranja vrata: Promjenljivo
Tip: Samostojeći
Klimatske klase: N-ST
Širina: 55 cm
Položaj zamrzivača: Gore
Kapacitet zamrzivača: 41 l
Visina: 110 cm – 160 cm
Dubina: 50 cm – 65 cm
Širina: 45 cm – 55 cm
Dubina: 55 cm
Nivo buke: 40 dB
Visina: 143 cm
Kapacitet frižidera: 166 l
Uređenost: 2 + 1 staklene police; 3 police na vratima (mjesto za flaše od 2 l); 1 žičana polica u komori za zamrzavanje; kutija za voće i povrće
Dimenzije (ŠxVxD): 55 x 143 x 55 cm
Rashladno sredstvo (Gas): R600a/45g
Potrošnja el. energije: 217 kWh/godišnje
Garancija: 5 godina

416,00 KM

TESLA kombinovani frižider RD2100MS1

TESLA kombinovani frižider RD2100MS1 predstavlja idealno rješenje za domaćinstva koja traže efikasan i pouzdan uređaj za čuvanje hrane. Sa visinom od 143 cm i ukupnim kapacitetom od 207 litara, ovaj model pruža dovoljno prostora za sve vaše namirnice, čineći ga savršenim za manje kuhinje ili dodatni frižider u većim domaćinstvima.

Frižider ima kapacitet od 166 litara, što omogućava dovoljno prostora za svakodnevne namirnice, dok zamrzivač, smješten na vrhu uređaja, nudi kapacitet od 41 litar. Ovo je praktično rješenje za skladištenje zamrznutih proizvoda i lako dostupan prostor za često korištene namirnice.

TESLA RD2100MS1 je energetski efikasan uređaj sa oznakom energetske klase A+, što znači da će potrošnja električne energije biti smanjena na godišnjem nivou, sa samo 217 kWh. Ovaj frižider koristi rashladno sredstvo R600a/45g, koje je ekološki prihvatljivo i doprinosi efikasnom hlađenju.

Jedna od ključnih prednosti ovog frižidera je promjenljivi smjer otvaranja vrata, što omogućava fleksibilnost u postavljanju uređaja u vašu kuhinju. Frižider je samostojeći, što znači da ga možete postaviti bilo gdje, bez potrebe za dodatnom podrškom ili instalacijom.

Frižider je opremljen sa dvije staklene police i jednom dodatnom staklenom policom, što omogućava organizaciju namirnica na način koji vam najviše odgovara. Tri police na vratima nude dodatni prostor za flaše, uključujući mjesto za flaše od 2 litra. U komori za zamrzavanje nalazi se jedna žičana polica, koja dodatno pomaže u organizaciji prostora. Takođe, frižider sadrži kutiju za voće i povrće, čime se osigurava da vaše namirnice ostanu svježe i duže očuvaju svoje nutritivne vrijednosti.

Dimenzije uređaja su 55 x 143 x 55 cm, što ga čini kompaktnim, ali prostranim rješenjem za sve vaše potrebe za čuvanjem hrane. Sa nivoom buke od samo 40 dB, TESLA RD2100MS1 je veoma tih uređaj, što doprinosi udobnosti vašeg doma.

 

Proizvođač

Tesla

Tipovi frižidera

Kombinovani frižideri

Garancija

5G

Vrsta frižidera

Samostojeći

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Frižider kombinovani TESLA RD2100MS1”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani proizvodi

Scroll to Top