Frižider kombinovani TESLA RD2400M1

Energetski razred: A+
Smjer otvaranja vrata: Promjenljivo
Tip: Samostojeći
Klimatske klase: N-ST
Širina: 55 cm
Nivo buke: 42 dB
Položaj zamrzivača: Gore
Kapacitet zamrzivača: 41 l
Kapacitet frižidera: 199 l
Visina: 110 cm – 160 cm
Dubina: 50 cm – 65 cm
Širina: 45 cm – 55 cm
Visina: 159 cm
Dubina: 55 cm
Funkcije i karakteristike: Led osvjetljenje
Uređenost: Frižider – 3 staklene police; 4 police na vratima; Kutija za voće i povrće; Zamrzivač – 1 žičana polica
Garancija: 5 godina

479,00 KM

TESLA kombinovani frižider RD2400M1

TESLA kombinovani frižider RD2400M1 je idealno rješenje za domaćinstva koja traže funkcionalan i energetski efikasan uređaj za čuvanje hrane. Sa energetskim razredom A+, ovaj frižider nudi odličnu potrošnju energije, što doprinosi smanjenju troškova na računu za struju i ekološki je prihvatljivo.

Ovaj model je samostojeći, što omogućava fleksibilnost prilikom postavljanja u kuhinji. Sa promjenljivim smjerom otvaranja vrata, frižider se može prilagoditi različitim rasporedima prostora, omogućavajući jednostavan pristup bez obzira na položaj u kuhinji. Širina uređaja je 55 cm, visina 159 cm, dok je dubina 55 cm, što ga čini kompaktnim, ali dovoljno prostranim za sve vaše potrebe.

Klimatske klase N-ST omogućavaju optimalno funkcionisanje uređaja u različitim temperaturnim uslovima, osiguravajući efikasno hlađenje tokom cijele godine. Nivo buke od 42 dB čini TESLA RD2400M1 relativno tihim uređajem, što je idealno za kućna okruženja gdje je mir važan.

Položaj zamrzivača je gore, sa kapacitetom od 41 litar, što omogućava lak pristup i organizaciju zamrznutih namirnica. Kapacitet frižidera iznosi 199 litara, što pruža dovoljno prostora za skladištenje svih vaših svakodnevnih namirnica. Unutrašnjost frižidera je organizovana sa tri staklene police koje su lako prilagodljive, dok četiri police na vratima nude dodatni prostor za čuvanje manjih predmeta, flaša i tegli. Pored toga, frižider ima kutiju za voće i povrće, koja pomaže da vaše namirnice ostanu svježe duže vremena.

Frižider je opremljen LED osvjetljenjem, što omogućava dobru preglednost unutrašnjosti i olakšava pronalaženje željenih namirnica, čak i kada je frižider pun. U zamrzivaču se nalazi jedna žičana polica, koja dodatno pomaže u organizaciji prostora i omogućava bolju preglednost zamrznutih namirnica.

 

Proizvođač

Tesla

Tipovi frižidera

Kombinovani frižideri

Garancija

5G

Vrsta frižidera

Samostojeći

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Frižider kombinovani TESLA RD2400M1”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani proizvodi

Scroll to Top