Mašine za suđe ugradbena BOSCH SMI6ZCS00E Serie 6

Energetski razred: A+++ (C)
Širina: 60 cm
Kapacitet: 14 kompleta
6 programa
5 temperatura
Potrošnja vode: 9.5 litara
Buka: 44 dB
TimeLight
Zeolith tehnologija
Ladica za escajg
Posebne funkcije: Home Connect, Extra Dry, Punjenje do pola

1.810,00 KM

Mašine za suđe ugradbena BOSCH SMI6ZCS00E Serie 6 je dodan u listu želja

Ime proizvoda - Mašine za suđe ugradbena BOSCH SMI6ZCS00E Serie 6
Cijena - 1.810,00 KM

Mašine za suđe ugradbena BOSCH SMI6ZCS00E Serie 6 je dodan u listu želja

Ime proizvoda - Mašine za suđe ugradbena BOSCH SMI6ZCS00E Serie 6
Cijena - 1.810,00 KM

BOSCH mašina za suđe SMI6ZCS00E

BOSCH mašina za suđe SMI6ZCS00E je vrhunski izbor za one koji traže visoku efikasnost i napredne funkcije u jednoj jedinici. Ova ugradbena mašina sa vidljivim komandama širine 60 cm može primiti do 14 kompleta suđa, čineći je idealnom za veće porodice ili one koji često imaju goste. Spada u energetski razred A+++ (C), osiguravajući maksimalnu uštedu energije uz minimalnu potrošnju vode od samo 9.5 litara po ciklusu.

Mašina ima šest programa pranja i pet različitih temperatura, pružajući fleksibilnost i prilagodljivost za sve tipove prljavštine i suđa. TimeLight funkcija projicira preostalo vrijeme ciklusa pranja na pod, što omogućava lak pregled statusa pranja bez potrebe za otvaranjem vrata.

Jedna od ključnih tehnologija ove mašine je Zeolith sušenje, koje koristi prirodne minerale za izuzetno suvo suđe uz nisku potrošnju energije. Escajg ladica pruža dodatni prostor i organizaciju za pribor za jelo, čime se optimizira prostor unutar mašine.

Opremljena sa četiri posebne funkcije, ova mašina za suđe nudi dodatnu fleksibilnost i efikasnost. Home Connect funkcija omogućava daljinsko upravljanje i praćenje putem pametnog telefona, dok Extra Dry osigurava savršeno suvo suđe. Funkcija Punjenje do pola omogućava efikasno pranje manjih količina suđa, što je idealno za svakodnevnu upotrebu.

Sa radnom bukom od 44 dB, BOSCH SMI6ZCS00E je izuzetno tiha, osiguravajući mirnu atmosferu u vašem domu. Ova mašina kombinuje napredne tehnologije i visoku efikasnost, pružajući vrhunske rezultate pranja i sušenja svaki put.

Proizvođač

Bosch

Ugradbena bijela tehnika

Ugradbene mašine za suđe

Garancija

2G

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Mašine za suđe ugradbena BOSCH SMI6ZCS00E Serie 6”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani proizvodi

Scroll to Top