Sale!

Frižider kombinovani Samsung RB34T672FWW

Neto ukupno (litre): 340
Neto zamrzivač (litre): 112
Neto frižider (litre): 228
Klasa energetske efikasnosti: A+
Vrsta hlađenja: Mono Cooling
Kapacitet zamrzavanja: 12 kg/24h
Broj ladica zamrzivača: 3 EA
Broj polica (ukupno): 4 EA
Broj pretinaca u vratima: 3 EA
Vrata s promjenjivim smjerom otvaranja: Da
Materijal polica: Kaljeno staklo
Unutrašnje LED svjetlo: LED osvjetljenje s vrha
Alarm za vrata: Da
Neto masa: 66 kg

899,00 KM

Samsung frižider sa donjim zamrzivačem i SpaceMax tehnologijom

Samsung frižider sa SpaceMax tehnologijom RB34T672FWW pruža vam ekstra veliki prostor za odlaganje, čuvanje ili zamrzavanje vaših namirnica. Zahvaljujući izuzetnom svedenom dizajnu i SpaceMax tehnologiji, besprekorno će se uklopiti među vaše ostale kuhinjske elemete. Visokoefikasna izolacija SpaceMax tehnologije čini zidove znatno tanjim. Tako stvara više prostora za skladištenje namirnica a neće štrčati izvan vaše radne površine.

Visokoefikasna izolacija SpaceMax tehnologije čini zidove frižidera znatno tanjim. Tako stvara više prostora za skladištenje namirnica, a neće štrčati izvan vaše kuhinjske radne površine. All Around Cooling tehnologija hlađenja obezbjeđuje hlađenje jednako u svim uglovima. All Around Cooling sistem hladi svaki pretinac jednako od ugla do ugla. On kontinuirano provjerava temperaturu a hladan vazduh cirkuliše kroz strateški postavljene otvore. Tako je svaka stavka na polici efikasno rashlađena i ostaje svježija.

Vrhunske performase uz Power Cool sistem

Ne trošite vrijeme i energiju na odmrzavanje frižidera. No Frost tehnologija poboljšava cirkulisanje vazduha kako bi se održala konstantna temperatura što onemogućava formiranje leda. I ciljna temperatura se postiže mnogo brže. Manje je zahtjeva za sistem rashlađivanja pa on traje duže.

Uživaćete u brzim performansama hlađenja. Jednim pritiskom na dugme Power Cool sistem intenzivno ispušta hladan vazduh u frižider kako bi brzo rashladio vaše namirnice ili omiljena pića. Power Freeze tehnologija omogućava brzo ispuštanje hladnog vazduha u zamrzivač. Odlična je za zamrzavanje ili učvršćivanje zaleđene hrane i pravljenje leda.

Neka Vaš dom odiše besprekornim stilom. Standardna dubina ovog frižidera od 600 mm će se potpuno poravnati s vašim kuhinjskim elementima. Ima prelijepa ravna vrata sa integrisanim Dispenzerom za vodu i Clean Back ravnu poleđinu bez rešetki. Minimalistička unutrašnjost ima skriveni ekran, ravnu policu za vino i posude i kutije za skladištenje hrane u sivim nijansama.

Bolje iskoristite svoj prostor u frižideru s multifunkcionalnom policom za razne flaše. Širi dizajn znači da može čuvati ne samo standardne veličine, već i deblje flaše, poput šampanjca. Ravniji oblik čini je i svestranijom, jer može držati i drugu hranu, poput pica i kutija s jajima.

U ovom frižideru možete da čuvate i veće flaše, zapremine do 2 litra, u vratima kako biste sačuvali prostor na policama. Šira i dublja polica na vratima pomaže da sigurno smjestite velike flaše, glomazne kartonske ambalaže i više pića. Zato je odlična ako želite lako da dohvatite rashlađena pića i vaše omiljene napitke kada god poželite.

Veoma štedljiv potrošač energije

Uživajte uz manje buke i veću energetsku efikasnost. Digital Inverter kompresor automatski podešava svoju brzinu zavisno o zahtjevima za hlađenje. Tiši je od biblioteke jer proizvodi samo 35dB(B). Takođe je u skladu s novim energetskim propisima jer troši do 50% manje energije, čime štedite novac.

Čišćenje poleđine ovog frižidera sada je mnogo jednostavnije. Clean Back poleđina je potpuno gladak zaštitni poklopac za vitalne zavojnice i kablove. Izgleda veoma uredno, lako se briše i pruža dodatnu trajnost. Onemogućava nakupljanje prljavštine oko komponenti i štiti ih od udaraca.

Proizvođač

Samsung

Tipovi frižidera

Kombinovani frižideri

Garancija

2G

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Frižider kombinovani Samsung RB34T672FWW”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani proizvodi

Scroll to Top