Sale!

Frižider kombinovani Bosch KGN39LBCF

Energetska klasa: C
Postavljanje proizvoda: Samostojeći
Tip uređaja: Kombinovani frižider
Način hlađenja: No Frost
Ukupni volumen: 363 l
Volumen prostora frižidera: 260 l
Volumen prostora zamrzivača: 103 l
Potrošnja električne energije: 162 kWh/godišnje
Buka: 35 dB
Promjena smjera otvaranja vrata: Da
Automatsko odmrzavanje frižidera: Da
WiFi ugrađen: Ne
Visina: 203 cm
Širina: 60 cm
Dubina: 66.5 cm

2.399,00 KM

Bosch KGN39LBCF, sa zamrzivačem u dnu

Bosch frižider KGN39LBCF sa zamrzivačem u dnu je odličan izbor za domaćinstva koja traže prostran, efikasan i moderan uređaj za čuvanje hrane. Ovaj samostojeći kombinovani frižider nudi ukupni volumen od 363 litara, sa 260 litara za frižider i 103 litara za zamrzivač, pružajući dovoljno prostora za sve vaše namirnice.

Sa energetskom klasom C, ovaj model ima godišnju potrošnju električne energije od 162 kWh, što ga čini efikasnim u pogledu potrošnje struje. No Frost tehnologija osigurava da se led ne formira unutar frižidera i zamrzivača, čime se eliminiše potreba za ručnim odmrzavanjem i olakšava održavanje.

Nivo buke od samo 35 dB čini ovaj frižider veoma tihim, idealnim za kućna okruženja gde je mir važan. Promjena smjera otvaranja vrata omogućava prilagođavanje uređaja prema rasporedu vaše kuhinje, pružajući dodatnu fleksibilnost u postavljanju.

Ovaj model dolazi sa automatskim odmrzavanjem frižidera, što dodatno olakšava održavanje i osigurava optimalnu efikasnost hlađenja. Iako nema ugrađen WiFi, Bosch KGN39LBCF nudi sve osnovne i napredne funkcije potrebne za efikasno i dugotrajno čuvanje hrane.

Dimenzije frižidera su 203 cm visine, 60 cm širine i 66,5 cm dubine, što ga čini kompaktnim, ali dovoljno prostranim za različite kuhinjske prostore. Elegantni dizajn i visokokvalitetna izrada osiguravaju da se ovaj frižider lako uklapa u svaki stil kuhinje, pružajući moderan i funkcionalan dodatak.

Proizvođač

Bosch

Tipovi frižidera

Kombinovani frižideri

Vrsta frižidera

Samostojeći

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Frižider kombinovani Bosch KGN39LBCF”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani proizvodi

Scroll to Top