Sale!

Sokovnik Tefal ZE370138

Plastično kućište
Odvojivi dijelovi sigurni za pranje u mašini za posuđe
Snaga: 350 W
Filter od nehrđajućeg čelika
2 brzine i impulsna funkcija
Kapacitet spremnika: 950 ml

99,00 KM

Tefal sokovnik ZE370138 Frutelia+

Tefal sokovnik ZE370138 Frutelia+ je savršeno rješenje za sve ljubitelje svježih sokova koji traže kombinaciju snage, praktičnosti i modernog dizajna. Ovaj sokovnik, sa svojim plastičnim kućištem, nudi laganu, ali izdržljivu konstrukciju koja se lako uklapa u bilo koju kuhinju. Njegova snaga od 350 W omogućava efikasno cijeđenje različitih vrsta voća i povrća, pružajući vam brz i jednostavan način da pripremite zdrave i osvježavajuće napitke.

Jedna od ključnih karakteristika Tefal Frutelia+ sokovnika je filter od nehrđajućeg čelika koji osigurava dugotrajnu upotrebu i visoku otpornost na habanje. Ovaj filter omogućava da sok bude čist i bez pulpe, zadržavajući samo najbolje iz vaših omiljenih voćki i povrća. Sa dvije brzine i impulsnom funkcijom, ovaj sokovnik pruža fleksibilnost u cijeđenju različitih namirnica. Bez obzira na to da li cijedite mekše voće ili tvrđe povrće, Tefal ZE370138 će se prilagoditi vašim potrebama, osiguravajući optimalne rezultate svaki put.

Kapacitet spremnika od 950 ml omogućava pripremu većih količina soka odjednom, što je idealno za porodice ili za one koji vole pripremiti sok unaprijed. Odvojivi dijelovi sokovnika su sigurni za pranje u mašini za suđe, što značajno olakšava čišćenje i održavanje uređaja. Nakon što završite s cijeđenjem, jednostavno uklonite dijelove i stavite ih u mašinu za suđe – sokovnik će biti spreman za ponovnu upotrebu u tren oka.

Tefal sokovnik ZE370138 Frutelia+ je dizajniran s naglaskom na sigurnost i praktičnost. Njegovi odvojivi dijelovi se lako sklapaju, a stabilna baza osigurava da sokovnik ostane čvrsto na svom mjestu tokom rada. Pored toga, impulsna funkcija omogućava dodatnu kontrolu nad procesom cijeđenja, omogućavajući vam da prilagodite brzinu i intenzitet prema vašim potrebama.

Proizvođač

Tefal

Garancija

2G

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Sokovnik Tefal ZE370138”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani proizvodi

Scroll to Top