Sale!

Sokovnik Tefal ZC420E38

Snaga: 150 W
Brzina rotacije: 80 RPM
Tehnologija hladne preše
Display osjetljiv na dodir
2 brzine
Posuda za sok: 0,8 l
Posuda za pulpu: 0,8 l

359,00 KM

Sokovnik Tefal ZC420E38 je dodan u listu želja

Ime proizvoda - Sokovnik Tefal ZC420E38
Cijena - 359,00 KM

Sokovnik Tefal ZC420E38 je dodan u listu želja

Ime proizvoda - Sokovnik Tefal ZC420E38
Cijena - 359,00 KM

ZC420E38 JUICE N’ CLEAN Sokovnik s EasyClean tehnologijom

Tefal sokovnik ZC420E38 je vrhunski uređaj koji omogućava jednostavno i efikasno pripremanje svježih, zdravih sokova. Sa snagom od 150 W, ovaj sokovnik koristi tehnologiju hladne preše, koja zadržava maksimalnu količinu vitamina i enzima iz voća i povrća, osiguravajući da vaši sokovi budu nutritivno bogati. Brzina rotacije od 80 okretaja u minuti dodatno doprinosi očuvanju hranjivih sastojaka, jer se sok cijedi polako i bez pregrijavanja.

Ovaj model je opremljen sa dva nivoa brzine, što vam omogućava da prilagodite cijeđenje različitim vrstama voća i povrća. Bilo da cijedite mekše voće poput jagoda ili tvrđe poput mrkve, Tefal ZC420E38 će se savršeno prilagoditi vašim potrebama. Display osjetljiv na dodir pruža intuitivno i lako upravljanje uređajem, čineći ga korisnički prijatnim čak i za one koji nisu tehnološki potkovani.

Posuda za sok kapaciteta 0,8 litara i posuda za pulpu iste zapremine omogućavaju vam da cijedite veće količine soka bez potrebe za čestim pražnjenjem. Ovo je posebno korisno za pripremu sokova za cijelu porodicu ili za one koji vole unaprijed pripremiti sok za nekoliko dana. Promjer cijevi za hranjenje od 4,5 cm omogućava umetanje većih komada voća i povrća, smanjujući vrijeme pripreme i olakšavajući proces cijeđenja.

Tefal ZC420E38 također nudi funkciju protiv kapanja, koja održava vašu radnu površinu čistom i bez nereda. Dijelovi sokovnika su pogodni za pranje u perilici posuđa, što značajno olakšava čišćenje i održavanje uređaja. Zahvaljujući ovim karakteristikama, sokovnik je izuzetno praktičan i jednostavan za upotrebu.

Proizvođač

Tefal

Garancija

2G

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Sokovnik Tefal ZC420E38”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani proizvodi

Scroll to Top