Putni fen za kosu Rowenta CV4750F0

Snaga: 2200 W
3 postavke toplote / 2 postavke brzine
Koncentrator vazduha
Udar hladnog vazduha

64,50 KM

Fen za kosu Rowenta CV4750F0 Nomad

Fen za kosu Rowenta CV4750F0 Nomad je izuzetno efikasan alat za sušenje i stilizovanje kose, dizajniran da pruži vrhunske rezultate uz visoku praktičnost i snagu. Sa snagom od 2200W, ovaj fen omogućava brzo i efikasno sušenje kose, što je idealno za one koji traže moćan uređaj koji može da zadovolji sve njihove potrebe za stilizovanjem.

Jedna od glavnih prednosti Rowenta CV4750F0 Nomad fena je njegova fleksibilnost u upotrebi, sa tri postavke toplote i dvije brzine. Ove postavke vam omogućavaju da prilagodite toplinu i brzinu prema tipu vaše kose i željenom stilu, osiguravajući optimalne rezultate svaki put. Bez obzira da li imate tanku, srednju ili gustu kosu, ovaj fen će vam omogućiti da postignete savršen izgled bez previše napora.

Fen dolazi sa koncentratorom vazduha, koji omogućava precizno sušenje i oblikovanje kose. Koncentrator usmjerava protok vazduha na specifične dijelove kose, što je idealno za kreiranje detaljnih frizura i postizanje profesionalnog izgleda kod kuće. Ova funkcionalnost je posebno korisna za ravnanje kose ili dodavanje volumena tamo gdje je najpotrebnije.

Udar hladnog vazduha je dodatna funkcija koja pomaže u fiksiranju frizure, osiguravajući dugotrajan izgled i dodatni sjaj. Hladan zrak je savršen za završavanje stilizovanja, jer pomaže da frizura ostane postojana tokom cijelog dana, bez obzira na vremenske uslove.

Proizvođač

Rowenta

Garancija

2G

Snaga fena

2200W

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Putni fen za kosu Rowenta CV4750F0”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top