Gaming tastatura HyperX Alloy Origins Red

Tip: mehanička gaming tastatura
Prekidači: HyperX Aqua (taktilni)
Osvjetljenje: RGB (16,777,216 boja) sa osvjetljenjem po tipki i 5 nivoa osvjetljenosti
Onboard memorija: 3 profila
Anti-Ghosting: 100% Anti-Ghosting, N-Key Rollover
Game Mode: podržan
Povezivanje: pleteni USB-C na USB-A kabl, dužine 5.9 ft
Kompatibilnost: Windows 10, 8.1, 8, 7
Dimenzije: 442.5 mm x 132.5 mm x 36.4 mm
Težina: 2.36 lb (sa kablom)

219,00 KM

Gaming tastatura HyperX Alloy Origins Red

HyperX Alloy Origins Red je visokokvalitetna mehanička gaming tastatura dizajnirana za precizne i brze odgovore, savršena za igrače koji traže izdržljivost i prilagodljivost. Opremljena HyperX Aqua prekidačima, tastatura pruža taktilni osjećaj sa operativnom silom od 45g i tačkom aktuacije na 1.8 mm, što omogućava brz i precizan odziv sa povratnom informacijom koja poboljšava korisnički doživljaj. Ukupna putanja tipki iznosi 3.8 mm, pružajući idealan balans između brzine i taktilnosti.

RGB osvjetljenje sa 16,777,216 boja i osvjetljenjem po tipki nudi personalizaciju sa različitim efektima i 5 nivoa osvjetljenosti, omogućavajući korisnicima da prilagode izgled tastature prema svojim preferencijama. Sa 3 memorijska profila, tastatura omogućava čuvanje različitih postavki direktno na uređaju, što je korisno za različite igre ili zadatke.

Tastatura podržava 100% Anti-Ghosting i N-Key Rollover, što osigurava da svaka komanda bude registrovana bez obzira na broj istovremeno pritisnutih tipki. Povezivanje se vrši putem pletenog USB-C na USB-A kabla, pružajući stabilnu i pouzdanu vezu uz dodatnu otpornost na uvrtanje i habanje. Sa čvrstim aluminijumskim okvirom i izdržljivom konstrukcijom, HyperX Alloy Origins Red je dizajnirana za dugotrajnu upotrebu i stabilnost tokom intenzivnog igranja.

Proizvođač

Kingston

Garancija

2G

Tip povezivanja

Žičani

Tip tastature

Mehanička

PC periferija i dodaci

Gaming tastature

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Gaming tastatura HyperX Alloy Origins Red”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top