Monitor Asus VZ24EHE Ultra slim 23,8″

Dijagonala ekrana: 23.8″
Tip ekrana: IPS
Rezolucija: FHD (1920×1080)
Osvetljenje: 250 cd/m²
Vrijeme odziva: 1ms
Brzina osvježavanja: 75Hz
Tehnologija: Adaptive-Sync/FreeSync
Priključci: VGA, HDMI
Montaža: VESA 75x75mm
Podesivost: Tilt
Boja: Crna

310,80 KM

Monitor Asus VZ24EHE Ultra slim 23,8″

Asus VZ24EHE je stilski i funkcionalan 23,8-inčni monitor koji nudi izvrsnu kombinaciju performansi i dizajna, savršen za korisnike koji traže kvalitetan, ali pristupačan monitor za svakodnevnu upotrebu. Sa IPS panelom i Full HD rezolucijom (1920×1080 piksela), ovaj monitor pruža oštru i jasnu sliku s izvrsnom reprodukcijom boja i širokim uglovima gledanja, što ga čini idealnim za gledanje filmova, rad s multimedijom, kao i za osnovne gaming potrebe.

Monitor ima svjetlinu od 250 cd/m², što osigurava dovoljnu vidljivost u različitim uslovima osvetljenja, dok je vrijeme odziva od 1ms izuzetno brzo, minimizirajući zamućenje i pružajući oštru sliku tijekom brzih pokreta. S brzinom osvježavanja od 75Hz i podrškom za Adaptive-Sync/FreeSync, Asus VZ24EHE nudi glatko iskustvo bez trganja slike, što je posebno korisno u dinamičnim igrama.

Što se tiče konektivnosti, monitor dolazi s VGA i HDMI portovima, pružajući fleksibilne opcije za povezivanje s različitim uređajima. Također, podrška za VESA montažu veličine 75×75 mm omogućava korisnicima da lako montiraju monitor na zid ili specijalizovane nosače, štedeći prostor i povećavajući ergonomsku prilagodljivost radnog prostora.

Dizajn monitora je moderan i minimalistički, s tankim okvirom koji pomaže maksimizirati prostor za gledanje i dodaje eleganciju svakom radnom okruženju. Tilt funkcija omogućava dodatno prilagođavanje ugla gledanja za optimalnu udobnost tijekom dugih perioda korištenja.

Proizvođač

Asus

Garancija

3G

Portovi

1 x HDMI, 1 x VGA

Veličina ekrana

23,8"

Ekran

IPS

Monitori

Radni monitori

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Monitor Asus VZ24EHE Ultra slim 23,8″”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top