Električna četkica za zube AENO Sonic Electric Toothbrush DB3

Načini rada: 3 (Clean, White i Massage, sa 3 brzine u svakom načinu)
Tajmer: 2 minute
Funkcija pametnog podsjetnika: Da
Vrijeme rada na punom punjenju: Do 150 minuta / 40 dana
Indikator nivoa baterije: Da
Kapacitet baterije: 750 mAh
Zaštita od vode: IPX7
Sadržaj pakovanja: 4 x glave četkice, bežična stanica za punjenje, putna torbica

99,00 KM

AENO Sonic Electric Toothbrush DB3 White

AENO Sonic Electric Toothbrush je napredna električna četkica za zube koja pruža vrhunsko iskustvo oralne higijene zahvaljujući svojim brojnim funkcijama i elegantnom dizajnu. Ova četkica je opremljena sa tri različita načina rada: Clean, White i Massage, svaki sa po tri brzine, omogućavajući korisnicima da prilagode čišćenje zuba prema svojim specifičnim potrebama. Način Clean je idealan za svakodnevno temeljito čišćenje, White je dizajniran za bijeljenje zuba, dok Massage pruža nježnu masažu desni, poboljšavajući njihovo zdravlje.

Jedna od ključnih karakteristika AENO Sonic Electric Toothbrush je ugrađeni tajmer koji traje dvije minute, što je preporučeno vrijeme za efikasno čišćenje zuba. Takođe, pametna funkcija podsjetnika pomaže korisnicima da redovno i pravilno četkaju zube, osiguravajući da svaki dio usne šupljine bude temeljito očišćen. Ova funkcija je posebno korisna za one koji žele poboljšati svoju rutinu oralne higijene.

Sa baterijom kapaciteta 750 mAh, AENO Sonic Electric Toothbrush može raditi do 150 minuta na jednom punjenju, što odgovara periodu od približno 40 dana redovne upotrebe. Indikator nivoa baterije omogućava korisnicima da lako prate preostalu energiju i planiraju punjenje unaprijed, čime se izbjegava neočekivano pražnjenje baterije. Punjenje je jednostavno zahvaljujući bežičnoj stanici za punjenje, koja dolazi u pakovanju.

Četkica ima IPX7 zaštitu od vode, što znači da je potpuno vodootporna i sigurna za upotrebu u kupatilu. Ova funkcija dodatno olakšava čišćenje četkice i njenu dugotrajnu upotrebu. U pakovanju se nalaze četiri zamjenske glave četkice, omogućavajući korisnicima dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestom kupovinom novih glava. Uz to, praktična putna torbica omogućava sigurno i higijensko nošenje četkice tokom putovanja, čineći je idealnom za one koji su često u pokretu.

Proizvođač

Aeno

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Električna četkica za zube AENO Sonic Electric Toothbrush DB3”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top