Nosač GoPro Gumby

GoPro Gumby – fleksibilni nosač
Laka montaža bilo gdje, bilo kada
Fleksibilni gumeni vezovi Nite Ize® Gear Tie® za pričvršćivanje na ograde, grane i druge nepravilne objekte
Brza i jednostavna postavka, izdržljiv i super fleksibilan
Rotacija baze za 360° sa zaustavljanjima na svakih 90° za podešavanje ugla snimanja
Brzo otpuštajuća montažna kopča za lakši prijenos GoPro kamere na druge nosače
Ekološki prihvatljiv, sadrži reciklirani plastični materijal

119,00 KM

GoPro Gumby

GoPro Gumby je inovativan i fleksibilan nosač dizajniran da vam omogući lako i brzo montiranje vaše GoPro kamere bilo gdje i bilo kada. Ovaj nosač koristi fleksibilne gumene vezove Nite Ize® Gear Tie® koji omogućavaju pričvršćivanje na razne nepravilne objekte kao što su ograde, grane, stubovi i mnoge druge površine. Ova jedinstvena funkcionalnost čini Gumby nosač savršenim za snimanje u raznim situacijama i okruženjima.

Brza i jednostavna postavka nosača omogućava vam da budete spremni za snimanje u tren oka, dok njegova izdržljivost i super fleksibilnost osiguravaju dugotrajnu upotrebu bez obzira na uslove. Gumby nosač je opremljen rotacijskom bazom koja omogućava rotaciju za 360° sa zaustavljanjima na svakih 90°, što vam omogućava precizno podešavanje ugla snimanja i zadržavanje željene pozicije.

Jedna od ključnih karakteristika Gumby nosača je brzo otpuštajuća montažna kopča, koja omogućava lako prebacivanje vaše GoPro kamere na druge nosače bez gubljenja vremena. Ova funkcionalnost je posebno korisna za snimatelje koji žele brzo i efikasno menjati perspektive i pozicije snimanja tokom svojih avantura.

Pored svoje funkcionalnosti, GoPro Gumby nosač je ekološki prihvatljiv, jer sadrži reciklirani plastični materijal. Ova ekološka karakteristika čini ga odličnim izborom za sve koji brinu o očuvanju životne sredine dok uživaju u svojim snimateljskim poduhvatima.

Proizvođač

GoPro

Garancija

Tip opreme

Nosači

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Nosač GoPro Gumby”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top