Stellar Blade PS5

159,00 KM

Kategorija: Tagovi: , ,

Stellar Blade PS5

Stellar Blade PS5 je potpuno nova akciona narativna avantura za PlayStation 5 konzole u kojoj se suočavaš s neizvjesnom budućnosti čovječanstva koja visi o niti. Opustošena čudnim, moćnim stvorenjima, Zemlja je ostala napuštena, a ono što je ostalo od desetkovane ljudske rase pobjeglo je u Koloniju u svemiru.

Nakon putovanja iz Kolonije, vojna padobranka iz 7. vazdušne jedinice EVE stiže na opustošene ostatke naše planete s jasnom misijom: spasiti čovječanstvo oslobađanjem Zemlje od Naytibe – zlokobne sile koja ju je opustošila. Ali dok se EVE hvata u koštac s jednim po jednim Naytibom i spaja tajne prošlosti u ruševinama ljudske civilizacije, shvata da njezina misija nije tako jednostavna. Zapravo, gotovo ništa nije onako kako se čini…

Nevjerovatan vizuelni doživljaj

Uživi se u vrlo detaljan postapokaliptični svijet koji spaja ljepotu i užas kako bi stvorio nešto spektakularno.

Uzbudljiva akcija oštra poput mača

Uključi se u nevjerovatno brzu borbu dok krčiš put kroz ostatke Zemlje i suočavaš se s epskim susretima s glavnim neprijateljima koji u jednakoj mjeri zahtijevaju i inteligenciju i snagu.

Duboka, nezaboravna pustolovina

Otkrij očaravajuću priču ispunjenu ozbiljnim temama, misterijima i njihovim otkrivanjem. Prihvati nemilosrdan tempo bez vremena za pauzu između trenutaka u kojima se donose ključne odluke koje mijenjaju priču.

Istraži neobični postapokaliptični svijet

Istražuj okruženja nadahnuta SF-om od kojih zastaje dah, od urušenih zgrada Xiona preko goleme Pustare do Velike pustinje, oživljena grafičkom snagom PS5.

Nekad užurbanu metropolu Xion sada nastanjuje mnoštvo preživjelih ljudi, od kojih je mnogima hitno potrebna pomoć EVE. Njegove ulice, uličice i trgovi puni su ruševnih ostataka i raspadnutih mašina. Naytibe vrebaju iza svakog ugla. I izvan granica grada, zlokobna divljina koja se proteže u nedogled jednako je opasna…

Probijaj se kroz ovaj poluotvoreni svijet na putu do EVE-inog sljedećeg cilja ili napusti utabanu stazu i uhvati se u koštac sa sporednim zadacima, skupljaj predmete i otkrivaj tajni koje su dovele do propasti Zemlje.

Doživi novi pogled na borbu u trećem licu

Razvijaj EVE-ine napadačke vještine, razmišljaj u hodu i nadmudruj Naytibe u bitkama u kojima postaješ sve bolji i bolji.

EVE

EVE potiče iz kolonije izvan svijeta gdje se skriva ljudska rasa, a njezin dolazak na Zemlju je katastrofa. Dok 7. vazdušna jedinica započinje operaciju oslobađanja planete od Naytibe, žestok iznenadni napad desetkuje njenu posadu. Uz male šanse da preživi, EVE spasava scavenger Adam, koji je vodi u Xion, posljednji preostali grad na Zemlji. Uz pomoć Adama – i kasnije inženjerke Lily – EVE obećava da će nastaviti svoju misiju: potpunu eliminaciju Naytiba.

Preživjeli stanovnici Xiona nazivaju je “anđelom”, a EVE istražuje opasne teritorije otkrivajući nova iznenađenja gotovo na svakom koraku. Postaje očito da se suočava s mnogo više od bitke protiv strašne neprijateljske sile… Njezine vrijednosti i sve do čega je do sada držala biće dovedeno u pitanje.

PlayStation igrice

PS5 igrice

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Stellar Blade PS5”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top