Gaming slušalice ReDragon Zeus-X

RGB ožičene gaming slušalice
Kožni jastučići za uši
7.1 surround zvuk
Kompatibilnost sa PC/PS4/NS
Podesiv obruč za glavu
Impedancija zvučnika: 64Ω ±15% (f=1kHz)
Osjetljivost zvučnika: 110±3dB
Nominalna snaga zvučnika: 20mW-30mW
Frekvencijski odziv zvučnika: 50Hz – 20kHz
Omnidirekcijski mikrofon sa radnim naponom 2V-10V

139,00 KM

Gaming slušalice ReDragon Zeus-X

Gaming slušalice ReDragon Zeus-X pružaju vrhunsko zvučno iskustvo zahvaljujući 7.1 surround zvuku, što ih čini idealnim za gejmere koji traže precizan i immersivan zvuk. Ove ožičene slušalice dolaze sa RGB osvjetljenjem, dodajući vizualnu atraktivnost vašem gaming setupu. Sa kvalitetnim kožnim jastučićima za uši, slušalice osiguravaju dugotrajnu udobnost, čak i tokom najdužih sesija igranja.

Impedancija zvučnika iznosi 64Ω ±15% (f=1kHz), što omogućava stabilan i moćan zvuk. Osjetljivost zvučnika od 110±3dB i frekvencijski odziv od 50Hz do 20kHz osiguravaju bogatstvo detalja u svakom zvuku, bilo da se radi o eksplozijama u igri ili suptilnim zvukovima okoline. Nominalna snaga zvučnika varira od 20mW do 30mW, pružajući optimalan balans između glasnoće i kvaliteta zvuka.

Slušalice su kompatibilne sa PC, PS4, i Nintendo Switch platformama, pružajući fleksibilnost u korišćenju na različitim uređajima. Podesiv obruč za glavu omogućava savršeno pristajanje, dok omnidirekcijski mikrofon sa radnim naponom od 2V-10V osigurava jasnu i pouzdanu komunikaciju sa saigračima.

Proizvođač

ReDragon

Gaming periferija

Gaming slušalice

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top