Sale!

Mašina za suđe ugradbena Bosch SMV6EDX00E

Vrsta proizvoda: Ugradbena mašina za pranje suđa
Model: SMV6EDX00E
Energetska klasa: B
Broj kompleta: 13
Programi: Auto 45-65°C, Prilagođeni program, Staklo 40°C, Eco, Intenzivno, Noćni program, Brzo L, Brzo pranje 65°C
Dodatni prostor: Treća korpa
Način sušenja: EfficientDry i uređaj za izmjenu toplote
Nivo buke: 42 dB
Dodatne funkcije i karakteristike: Timelight, Indikator toka sušenja, Aqua senzor i senzor za punjenje, Otkrivanje deterdženta, EcoSilence Drive, AquaStop
Povezivost: Home Connect
Dimenzije: 815 x 598 x 550 mm
Neto masa: 39.6 kg

Original price was: 2.199,00 KM.Current price is: 1.959,00 KM.

Mašina za suđe Bosch SMV6EDX00E, ugradbena

Mašina za suđe Bosch SMV6EDX00E je savremen uređaj za savršeno efikasno pranje suđa sa automatskim otvaranjem vrata za bolje rezultate sušenja. Vađenje suđa koje nije dobro osušeno ili je prevruće može biti naporno. Uz EfficientDry, vrata ove mašine otvaraju se automatski nakon završetka programa. To praktično rješenje unapređuje postupak sušenja, sprečava kondenzaciju i nježno hladi suđe, tako da je spremno na vađenje bez potrebe ručnog sušenja. To ne znači samo poboljšanje rezultata čišćenja, već i uštedu energije.

Kvalitet i fleksibilnost u svakom detalju

Pravilno postavljanje raznog suđa u mašinu može biti izazov. Korpe Max Flex to olakšavaju stabilnijom donjom korpom i preklopnim zupcima za jednostavno postavljanje velikih predmeta. Novodizajnirani držači za čaše, protuklizne trake i police za šoljice sprečavaju klizanje suđa. Za manje kuhinjske predmete dostupna je treća korpa Extra Space ili ladica na vrhu za pribor za jelo. Korpe Max Flex otvaraju se za stabilno punjenje i fleksibilnost cjelokupnog vašeg suđa.

Prilagodljiva korpa za pribor za jelo

Smještena na vrhu mašine za pranje suđa, treća korpa Extra Space ima dovoljno prostora da primi veliki i mali pribor, plitke zdjele, pribor za mjerenje i slično. Na njoj je i pomični umetak za noževe, koji povećava kapacitet korpe ispod. Više mogućnosti za manje predmete.

Izuzetno tiho pranje suđa

Niko ne voli da ga ometa buka. Dakle, ako su vam mir i tišina važni, mašina za suđe Silence Plus 42 dB je pravi odgovor. Izuzetno je tiha, pa vaša kuhinja ostaje mirna i bez buke.

Vaša mašina za suđe vas sluša

Zahavljujući partnerstvu s Amazon Alexom, ovom mašinom za pranje suđa možete upravljati i glasom. Provjerite da li je relevantna Home Connect funkcija unutar aplikacije Alexa dostupna za područje u kojem živite. Aktivirajte odgovarajuću funkciju i uspostavite vezu između Amazon Alexe i vašeg kućanskog uređaja.

Brojač tableta za mašinu

Brojač tableta vam omogućuje da pratite broj preostalih tableta u mašini za pranje suđa. Nakon svake kupovine tableta, samo unesite broj tableta u aplikaciju Home Connect i brojač tableta počeće odbrojavati broj tableta u svakom ciklusu. Poslaće vam obavještenje putem aplikacije Home Connect kada je ostatak ispod naznačenog broja. Tako su vaše tablete za mašinu za suđe uvijek pod vašom kontrolom kada su vam potrebne.

Push obavještenja

Čekanjem da vaša mašina za pranje suđa završi može gubiti vrijeme i uzrokovati nepotreban stres. Posebno za one koji imaju puno obaveza. Home Connect pruža smirenje i pomaže vam da budete produktivniji sa svojim vremenom. Ako želite, push obavještenja mogu se slati iz vaše mašine direktno na vaš mobilni uređaj, prigodno vas obavještavajući o trenutnom statusu programa vaše mašine, kao i o drugim korisnim informacijama. Više zadataka u kući i izvan nje postalo je malo lakše.

Preuzimanje programa u skladu sa vašim potrebama

Kad koristite mašinu za suđe može se dogoditi i da neki programi pranja ne odgovaraju savršeno vašim potrebama. Bosch mašine za pranje suđa s funkcijom Preuzimanje programa vam, putem aplikacije Home Connect, nude mogućnost preuzimanja dodatnih programa. Funkcija Preuzimanje programa osigurava savršene rezultate pranja, zahvaljujući programima koji odgovaraju vašim posebnim potrebama.

Pametan izbor programa

Kako znati koji program izabrati za punjenje? Funkcija Programme Assistant izbor čini lakim. Jednostavno u aplikaciji Home Connect odgovorite na nekoliko pitanja o vrsti suđa, stepenu zaprljanosti i vašim preferencijama kao što su energetska efikasnost, stepen suhoće suđa, brzina i tišina, a sistem će prepoznati pravi program. A sad samo pritisnite tipku Start i veselite se savršeno čistom suđu uz minimalan napor.

Temeljno čišćenje tvrdokornih mrlja

Pozdravite se zauvijek sa sasušenim ostatcima hrane. Zona Extra Clean temeljno čisti suđe u gornjoj korpi. Tri rotirajuće mlaznice dodatno će nakvasiti suđe. A neće napraviti sljedeće: neće dodati više deterdženta niti će koristiti višu temperaturu vode. Aktivirajte ovu funkciju jednostavnim pritiskom na tipku i mašina će vam isporučiti savršene rezultate.

Proizvođač

Bosch

Ugradbena bijela tehnika

Ugradbene mašine za suđe

Garancija

2G

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Mašina za suđe ugradbena Bosch SMV6EDX00E”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top