Sale!

Mašina za suđe ugradbena Bosch SMV4HVX00E

Vrsta proizvoda: Potpuno ugradbena mašina za pranje suđa
Serija: 4
Model: SMV4HVX00E
Klasa energetske efikasnosti: D
Kapacitet: 14 setova
Programi pranja: Auto 45-65°C, Prilagođeni program, Eco, Intenzivno, Tih rad, Quick L
Emisija buke: Do 46 dB
Potrošnja vode Eco programa po ciklusu: 9 l
AquaStop: Da
Prikaz progresa sušenja: Akustični signal, Preostalo vrijeme, Dovod vode
Statusne informacije: Crveno InfoLigh svjetlo
Dodatne funkcije: Daljinsko upravljanje, Polovično punjenje, VarioSpeed Plus, Machine Care
Povezivost: Home Connect, Daljinsko praćenje i upravljanje
Dimenzije: 815 x 598 x 550 mm
Neto masa: 34,6 kg

Original price was: 1.569,00 KM.Current price is: 1.399,00 KM.

Mašina za suđe ugradbena Bosch SMV4HVX00E

Mašina za suđe ugradbena Bosch SMV4HVX00E je superefikasna i savršeno uklopiva mašina za pranje suđa kojoj ćete lako i jednostavno pronaći idealno mjesto u kuhinji. Zahvaljujući sistemu trostrukih polica Rackmatic, visina gornje korpe ove mašine lako se može pomjeriti za maksimalno 5 cm. To možete uraditi i kada je mašina za pranje suđa skroz puna. To znači da vam je na raspolaganju još više opcija za podešavanje, a samim tim i maksimalna fleksibilnost.

Savršeno suši vaše plastične sudove

Aktiviranjem funkcije Extra Dry sudovi se suše izuzetno temeljno na višim temperaturama tokom ciklusa ispiranja i duže faze sušenja – jednostavnim pritiskom na dugme.

Korpe VarioFlex

Sistem korpi VarioFlex ističe se izuzetnom fleksibilnošću i praktičnošću prilikom rukovanja korpama. To je omogućeno upotrebom osam pokretnih elemenata u gornjoj korpi (stalak za čaše, sklopivi stalci i police). Zahvaljujući crvenim dodirnim tačkama, uvijek možete odmah vidjeti gdje i na koji način možete fleksibilno prilagoditi korpe posuđu koje stavljate u mašinu. Donja korpa nudi čak devet pokretnih elemenata (viših u dnu aparata za stalke za čaše, sklopive stalke i police). Sklopivi stalci nude dodatnu zaštitu i stabilnost zahvaljujući zaobljenim krajevima. Zahvaljujući ručkama od nerđajućeg čelika, sve je praktično i brzo dostupno.

Fioka VarioDrawer

Nekada u mašinu za pranje suđa ne možete staviti sve što želite zbog njenog nefleksibilnog rasporeda. Fioka VarioDrawer predstavlja dodatni nivo u gornjem dijelu mašine za suđe Activewater, što rješava ovaj problem. To je idealno mjesto za pribor za jelo i manji kuhinjski pribor, kao što su kutlače ili metlice za mućenje, a tu mogu stati čak i šoljice za espresso. Pruža veću fleksibilnost prilikom stavljanja suđa u mašinu i ostavlja više prostora u donjoj korpi. Korpa za pribor za jelo može se zamijeniti fiokom VarioDrawer kako bi se stvorio kapacitet za 14 kompleta za ručavanje u mašinama za pranje suđa širine 60 cm i 10 kompleta za ručavanje u mašinama za pranje suđa širine 45 cm. Zahvaljujući tome, vaša mašina za pranje suđa pružiće vam fleksibilno i praktično smještanje suđa.

Dodatno tiha kad god vam je to potrebno

Ponekad vam je potrebno dodatno tiho okruženje kod kuće da biste se usredsredili na svoje svakodnevne poslove. Funkcija „Silence on demand – Tihi rad na zahtjev“ može se aktivirati putem aplikacije Home Connect i ona će utišati vašu mašinu za pranje sudova kad god vam je to potrebno. U bilo kom trenutku, aktivnim pauziranjem, smanjuje buku na minimum u trajanju od maksimalno 30 minuta, dok mašina za pranje suđa nastavlja da radi. Pomoću funkcije „Silence on demand – tihi rad na zahtjev“, možete se usredsrediti na ono što je zapravo važno.

Program za tiho pranje Silence

Program za tiho pranje najtiša je opcija rada vaše mašine za pranje suđa. Ako ga aktivirate, automatski ćete nivo buke koju stvara mašina svesti na najmanji mogući nivo. To se postiže posebno prilagođenim programom Eco 50 °C, smanjenim pritiskom mlaza i dužom fazom čišćenja.

Vaša mašina vas sluša

Zahvaljujući partnerstvu sa tehnologijom Amazon Alexa, svojom mašinom za suđe možete upravljati glasom. Aktivirajte odgovarajuću funkciju da biste uspostavili vezu između aplikacije Amazon Alexa i vašeg kućnog aparata.

Brojač tableta

Posljednje što želite da se desi kada su vam potrebni čisti sudovi jeste da ostanete bez tableta za mašinu za pranje suđa. Brojač tableta u aplikaciji Home Connect prati vašu potrošnju i obavještava vas putem izdavanja obavještenja kada zalihe padnu na pet tableta u odnosu na zadnju kupovinu. Putem direktne veze, praktično možete naručiti novo pakovanje. Konačno, mašina za pranje suđa koja sama brine o sebi.

Izdavanje obavještenja

Čekanje da mašina za pranje suđa završi sa radom troši vaše vrijeme i izaziva nepotreban stres. Naročito osobama koje imaju gust raspored obaveza. Aplikacija Home Connect vam olakšava i pomaže da budete produktivniji. Ukoliko želite, obavještenja se mogu mogu slati sa mašine za pranje suđa direktno na vaš mobilni uređaj i praktično vas obavještavati o trenutnom statusu programa mašine, kao i o drugim korisnim informacijama. Istovremeno obavljanje više poslova u kući i van nje postalo je malo lakše.

Funkcija „Omiljeno“ pomoću jednog dodira

Iskoristite svoju povezanu mašinu za pranje suđa na najbolji mogući način tako što ćete učiniti svoj svakodnevni život lakšim. Pomoću funkcije „Omiljeno“ jednostavno možete podesiti najčešće korišćene programe i opcije kao svoju omiljenu kombinaciju. Programirano podešavanje možete pokrenuti putem aplikacije Home Connect ili direktno na ekranu u jednom koraku. Kombinujte, na primjer, opciju Extra Dry sa programom Eco 50 i pokrenite mašinu za pranje suđa jednostavnim dodirom. Personalizovane postavke pomoću kojih perete suđe jednostavnim dodirom.

Proizvođač

Bosch

Ugradbena bijela tehnika

Ugradbene mašine za suđe

Garancija

2G

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Mašina za suđe ugradbena Bosch SMV4HVX00E”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top