Gaming slušalice PS5 Pulse Elite wireless headset

Kompatibilne sa: PlayStation 5, PlayStation Portal, PC/Mac, mobilni uređaji
Bežične slušalice sa mikrofonom PULSE Elite™
PlayStation Link™ USB prilagodnik za bežičnu vezu
Kukasti nosač za punjenje PULSE Elite™
USB Type-C® priključnica za punjenje
Bluetooth 5.0 za mobilne uređaje
3.5mm audio priključnica za žičane uređaje

319,00 KM

Bežične slušalice PS5 Pulse Elite wireless headset

Bežične slušalice PS5 Pulse Elite s ravnim magnetnim drajverima uvode vas u novu eru zvuka u igricama sa stvarnim zvukom i munjevito brzom vezom. Uživajte u izvanrednom realističnom zvuku u svojim omiljenim igrama i čujte svaki detalj uz munjevito brzu bežičnu vezu PlayStation Link. Slušalice su savršeno udobnog dizajna i opremljene mikrofonom koji se može uvući.

Dugo trajanje baterije s brzim punjenjem

Ostanite u igri uz trajanje baterije do 30 sati i vratite se u akciju uz trajanje baterije do 2 sata nakon 10-minutnog punjenja.

Mikrofon koji se može uvući

Postavite integrisani fleksibilni mikrofon na nosaču kako biste najbolje uhvatili svoj glas i potpuno ga uvucite kada nije u upotrebi.

Intuitivne kontrole

Držite glavu u igri uz lako dostupne tipke za glasnoću i isključivanje mikrofona.

Planarni magnetni pokretači

Ovi drajveri nadahnuti studijom reprodukuju zvuk s gotovo savršenom tačnošću duž cijelog zvučnog spektra, tako da možete čuti igre tačno onako kako su programeri zamislili. Uronite u zvučne krajolike prepune bogatih, suptilnih detalja dok vam duboki bas omogućuje da osjetite svaki epski susret u igri. Poboljšajte svoju percepciju u PS5 igrama koje podržavaju 3D Audio jer su zvučni znakovi postavljeni s nevjerovatnim stepenom tačnosti u sve tri dimenzije.

PlayStation Link tehnologija

Nikada ne propustite nijedan ritam jer nova bežična tehnologija PlayStation Link s ultraniskom latencijom i bez gubitaka isporučuje zvuk munjevitom brzinom bez gubitka ijednog zvučnog detalja u procesu. Jednostavno se povežite i prebacite između PlayStation Link kompatibilnih uređaja, uključujući vašu PS5 konzolu, PC, Mac i daljinski player PlayStation Portal.

AI-poboljšano odbijanje šuma

Čujte se glasno i jasno uz tehnologiju odbijanja šuma mikrofona. Pokretana vještačkom inteligencijom, ova nova tehnologija osposobljena je za prepoznavanje, izolaciju i uklanjanje neželjenih zvukova prilikom snimanja vašeg glasa.

Povezivost s više uređaja

Idite kamo vas avantura vodi uz mogućnost bežičnog povezivanja s nizom uređaja.

Bluetooth

Budite mobilni direktnim povezivanjem slušalica s mobilnim telefonom ili tabletom.

Povezivost dva uređaja

Slušajte zvuk s PlayStation Linka i Bluetooth uređaja istovremeno kako biste ostali u igri dok odgovarate na pozive ili uživate u muzici s mobilnog uređaja.

Vješalica za punjenje

Priložena popratna vješalica za punjenje može se pričvrstiti na stolove, ploče stolova ili montirati na zid, tako da slušalice mogu biti uz svaku vašu postavku za gaming i biće vam uvijek pri ruci, kad god budete spremni za sljedeću igru.

Proizvođač

Sony PlayStation

Gaming periferija

Gaming slušalice

Tipovi slušalica

Gaming slušalice On-ear, Žične slušalice On-ear

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Gaming slušalice PS5 Pulse Elite wireless headset”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top