Gaming miš Logitech G502 X PLUS

Tip senzora: Optički
Osjetljivost miša: Prilagodljiva (DPI vrednosti nisu navedene)
Povezivanje: LIGHTSPEED bežična tehnologija
Programabilne tipke: 13
Memorija: Do 5 onboard profila
Osvjetljenje: 8-zonsko RGB
Baterija: Do 130 sati (37 sati sa RGB uključenim)
Punjivost: USB-C port za punjenje
Nogice: PTFE za glatko klizanje

389,00 KM

Gaming miš Logitech G502 X PLUS

Logitech G502 X PLUS je napredni gaming miš dizajniran za igrače koji zahtijevaju vrhunske performanse, prilagodljivost i udobnost. Sa svojom LIGHTSPEED bežičnom tehnologijom, G502 X PLUS pruža ultra brz odziv i stabilnu vezu koja nadmašuje mnoge žičane opcije, omogućavajući besprekorno iskustvo igranja. Miš dolazi sa optičkim senzorom koji omogućava precizno praćenje pokreta i prilagodljivom osjetljivošću, što je savršeno za različite vrste igara.

Jedna od glavnih karakteristika ovog miša je 13 programabilnih kontrola koje omogućavaju igračima da prilagode funkcije prema svojim specifičnim potrebama i stilovima igre. Sa mogućnošću pohrane do 5 profila direktno na mišu, korisnici mogu lako prebacivati između različitih setup-a bez potrebe za dodatnim softverom. PTFE nogice omogućavaju glatko klizanje po površini, pružajući dodatnu brzinu i preciznost tokom igranja.

RGB osvjetljenje sa 8 zona omogućava personalizaciju miša sa različitim svjetlosnim efektima, dodajući atraktivan vizualni efekat koji se može sinhronizovati sa ostatkom vašeg gaming setup-a. Miš se puni preko modernog USB-C porta, a njegova baterija pruža do 130 sati rada sa isključenim osvjetljenjem, ili do 37 sati sa RGB osvjetljenjem uključenim, osiguravajući dugotrajne sesije bez prekida.

Proizvođač

Logitech

Tip povezivanja

Bežični

Tip miša

Optički

PC periferija i dodaci

Gaming miševi

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Gaming miš Logitech G502 X PLUS”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top