Gaming tastatura ReDragon Aditya K513 RGB

Tip proizvoda: Žična, membranska gaming tastatura
Proizvođač: ReDragon
Model: Aditya K513
Dizajn: US QWERTY
Povezivanje: USB
Numerički dio: Da
Osvjetljenje: RGB
Anti-ghost: 26 tipki
Dodatne funkcije i karakteristike: Čvrsto metalno gornje kućište, 5 dodatnih makro G tastera, 4 medijska tastera
Dimenzije: 441 mm x 167 mm
Masa: 913 g

59,00 KM

Membranska gaming tastatura ReDragon Aditya K513 RGB 

Membranska gaming tastatura ADITYA K513 kreirana je u čuvenoj ReDragon kompaniji i odličan je izbor za gamere koji traže pouzdanost i visoke performanse. Sa prilagodljivim RGB osvjetljenjem i brzim žičnim povezivanjem, ova tastatura garantuje besprekoran gaming doživljaj.

Dizajnirana kao tastatura sa rasporedom pune veličine i poboljšanim mehaničkim membranskim prekidačem, ova tastatura nudi linearno i glatko iskustvo tipkanja. Ispuniće očekivanja i profesionalaca i amatera u gamingu. Sa 5 dodatnih ugrađenih makro tastera (G1~G5), ova tastatura nudi sve preduslove da svaki njen koristi oslobodi svoj puni igrački potencija. Nema potrebe za dodatnim softverom, tasteri se prilagođavaju i reprogramiraju u hodu. Od složenih kombinacija do munjevitih akcija, K513 gamerima daje moć da nad protivnicima u igri dominiraju bez napora.

Postavljena u gornjem desnom uglu tastature, 4 dodatna medijska tastera omogućavaju brzu i laku kontrolu nad reprodukcijom medija. Na taj način može da se kreira poseban ambijent za svaku igru. Ova tastatura nudi, takođe, besprekorno i precizno igranje igara sa 26 tastera koji dozvoljavaju do 26 istovremenih pritisaka, omogućavajući tako brze kombinacije poteza i istovremenih radnji. Sa anti-ghost tehnologijom i dinamičkim RGB osvjetljenjem sa 6 unaprijed podešenih režima ili opcijom dizajniranja posebnog, ličnog obrasca osvjetljenja, ADITYA K513 pruža neograničene kreativne mogućnosti.

Proizvođač

ReDragon

PC periferija i dodaci

Gaming tastature

Tip povezivanja

Žičani

Tip tastature

Membranska

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Gaming tastatura ReDragon Aditya K513 RGB”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top