NBA 2K25 Standard Edition PS5

Uživaj u najboljem košarkaškom iskustvu do sada sa NBA 2K25 igrom koju pokreće inovativna ProPLAY tehnologija. Ova tehnologija direktno prevodi NBA snimke u igru, donoseći ti najrealističniju i najuzbudljiviju simulaciju košarke do sada!

159,00 KM

Kategorije: , Tagovi: , , , ,

NBA 2K25 PS5 donosi najrealističnije košarkaško iskustvo do sada uz ProPLAY tehnologiju koja direktno prevodi NBA snimke u igru. Istraži MyCAREER, MyTEAM, MyNBA i The W modove i pridruži se legendama kao što su Jayson Tatum, A’ja Wilson i Vince Carter na putu ka košarkaškoj slavi.

Uživaj u najboljem košarkaškom iskustvu do sada sa NBA 2K25 igrom koju pokreće inovativna ProPLAY tehnologija. Ova tehnologija direktno prevodi NBA snimke u igru, donoseći ti najrealističniju i najuzbudljiviju simulaciju košarke do sada. Istraži različite modove kao što su MyCAREER, gdje možeš nadmašiti legende i stvoriti najveću dinastiju u istoriji sporta ili MyTEAM, u kojem možeš izazvati suparničke ekipe i boriti se za titulu Kralja terena.

Postani Generalni menadžer u MyNBA modu i izgradi dinastiju koja prelazi epohe ili se trudi da postaneš najbolji u The W modu, koji slavi prošle i sadašnje zvijezde WNBA. Svakih šest nedjelja, Seasons donosi nove nagrade i sadržaje, omogućavajući ti da akumuliraš XP i napreduješ kroz nivoe za ekskluzivne nagrade.

Tim 2K, sastavljen od 17 košarkaških velikana, predvodi generaciju igrača, a među njima su i naslovne zvijezde Jayson Tatum, A’ja Wilson i Vince Carter. Sa Jaysonom Tatumom kao novim nasljednikom NBA trona, A’ja Wilson kao dominantnom snagom WNBA i Vinceom Carterom kao legendom igre, NBA 2K25 obećava nezaboravno košarkaško iskustvo.

Izađi na parket, pokaži svoje vještine i postani dio legende. Pripremi se za najpotpunije i najuzbudljivije NBA iskustvo do sada!

PlayStation igrice

PS5 igrice

Povezani proizvodi

Scroll to Top