Sale!

Televizor TCL Smart TV 55″, 4K HDR, 55V6B

Tip proizvoda: Smart TV, Google TV
Model: V6B
Ekran: Direct LED, 55 inča, Format 16:9
Slika: 4K UHD rezolucija (3840 x 2160 px), 50 Hz, Micro Dimming, HDR (HLG, HDR10)
Audio: 2 x 10 W, Dolby Audio
Mreža: WiFi, Bluetooth, DLNA, Smart TV, Google TV, Glasovno upravljanje
Povezivost: HDMI 2.1 x 3, USB 2.0 x 1, Digitalni audio S/PDIF optički, 3,5 mm Jack stereo, Ethernet – RJ45, CI+
Tuneri: DVB-S2 digitalni satelitski, DVB-T2 digitalni zemaljski, Analogni TV tuner, DVB-C za digitalnu kablovsku TV, DTT TV, DTT HD TV
Dodatne funkcije i karakteristike: Gaming Mode Game Master 2.0, ALLM, Miracast, Chromecast, Hotelski način rada…

Original price was: 899,00 KM.Current price is: 799,00 KM.

TCL Smart TV 55″, 4K HDR, 55V6B

TCL Smart TV V6B je moderan pametni televizor koji ima sve što vam je potrebno da se kod kuće dobro zabavite uz svoje omiljene TV sadržaje. Omogućiće vam vrhunsko uživanje u filmovima i serijama u vašem dnevnom boravku kao da ste u kinu. Njegova 4K rezolucija s HDR podrškom (HDR10, HLG), 2.0 audio sistem i ugrađeni Google TV s Google Assistant, sigurno će vas odvesti na senzacionalno audiovizuelno putovanje.

4K HDR

Uživajte u najzanimljivijoj zabavi uz ovaj TCL V6B TV, koji pruža izuzetnu 4K Ultra HD sliku. Osjetite svaku emociju uz HDR i dinamičko poboljšanje boja za briljantnu svjetlinu, živopisnije boje i uzbudljiv kvalitet prikaza na LED ekranu. Sve što volite tačno je reprodukovano, sa svijetlim nijansama i sjenama koje imaju prednosti preciznih boja i blistavih detalja. Tehnologija Micro Dimming slike prilagođava svjetlinu analizirajući brojna područja ekrana kako bi vam pružila najbolje moguće vizuelno iskustvo. Način igre Game Master 2.0 osigurava izvrsnu fluidnost. Uz HDMI 2.1 povezivost i funkciju ALLM, imaćete koristi od najniže latencije i najboljih postavki slike za svoju konzolu najnovije generacije.

Google TV s Google pomoćnikom

Sa svojim elegantnim dizajnom od ivice do ivice u ultratankom metalnom okviru, ovaj TV savršeno će se uklopiti u vaš dom. Lak je za oči i uši, sa 2 x 10 W zvučne snage i podržanom Dolby Audio tehnologijom, tako da možete uživati ​​u zabavi u najboljim mogućim uslovima. Povezan, ovaj model vam daje pristup širokom rasponu aplikacija i sadržaja putem Google TV-a. Gledajte svoje omiljene serije na Netflixu, otkrijte Disney+ katalog ili gledajte svoje videozapise na YouTubeu s lakoćom. Ovaj Smart TV, takođe, integriše Miracast i Chromecast kao i Google Assistant.

Brend Televizora

Ekran

LED

Veličina ekrana televizora

55"

Rezolucija

4K HDR

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Televizor TCL Smart TV 55″, 4K HDR, 55V6B”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top