Sale!

Televizor TCL Smart TV 75″, QLED, 4K UHD, 75C655

Tip proizvoda: Smart TV, Google TV
Model: C655
Ekran: 75 inča, QLED
Slika: 4K UHD (3840 x 2160 px), 450 nita, DLED pozadinsko osvjetljenje, HDR10+, Dolby Vision, Dinamička svjetlina, Quantum Dot tehnologija, DLG, ALLM, Široki raspon boja, Overscan…
Audio: 2 x 10 W + 15 W, Dolby Atmos, DTS Virtual: X, Inteligentni zvuk, Onkyo Audio, Ugrađeni subwoofer, 7 načina zvuka
Procesor: AiPQ Pro procesor
Operativni sistem: Google TV
Povezivost: WiFi, Bluetooth, 3 x HDMI (2.0 i 2.1) & HDCP2.2, 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, Izlaz za slušalice, AV IN, Optički SPDIF izlaz/HDMI eARC, eARC
Tuneri: DVB-S2/DVB-T2/DVB-C
Dodatne funkcije i karakteristike: Google pomoćnik, Glasovno upravljanje, Podrška za USB miš / tastaturu, Chromecast, Apple AirPlay, Apple HomeKit, Radi s Alexom…

Original price was: 2.129,00 KM.Current price is: 1.899,00 KM.

TCL Smart TV 75″, QLED, 4K UHD, 75C655

TCL Smart TV C655 moderan televizor sa savršenom 4K UHD slikom, QLED Pro tehnologijom i fantastičnim okružujućim zvukom uz Dolby Atmos. Uronite u kaleidoskop boja na ovom izuzetnom televizoru, gdje svaka nijansa oživljava s neuporedivim sjajem i dubinom za žive slike i prirodan kolorit u svakoj sceni na velikom QLED ekranu. Koristeći Quantum Dot tehnologiju, otkriva preko 1.000.000.000 nijansi živih i preciznih boja, pružajući do 95% raspona boja prema DCI-P3 standardu. Oživljava digitalna okruženja na načine koji su prije bili nezamislivi. Ostvareni napredak u rješenjima tehnologije kvantnih tačaka povećava efikasnost pretvaranja svjetla, što rezultira povećanjem svjetline od 25% i pružanjem detaljnijeg, izvrsnog iskustva gledanja.

AiPQ Pro procesor: Opaža, misli, proizvodi

Zamislite da imate pametan, intuitivan AI procesor za kvalitet slike koji vidi i razumije svijet poput pametnog uma. Uzima svaki detalj, stvara bogatu bazu podataka, a zatim simulira i optimizuje na temelju ljudskog prepoznavanja. Rezultat? Vizealni prikazi koji odražavaju živopisne boje, odličan kontrast i kristalnu jasnoću prirodnog svijeta.

HDR svjetlina: Svijetlo i briljantno

Čak i u trenucima sunčanog ljetnog dana, kada sunce ulazi u sobu, NA QLED ekranu ćete i dalje uživati ​​u jasnim slikama živih boja. Uživaćete, naravno, i u skrivenim detaljima sunčanih i sjenovitih scena. Visoki dinamički raspon (HDR), najnoviji standard za UHD sadržaje, pruža vrhunsko iskustvo s upečatljivom svjetlinom, izuzetnim detaljima u sjeni i živim bojama.

Dolby Vision: Otkrijte impresivnu scenu

Zamislite sebe kako sjedite u pozorištu i gledate kako se zastori podižu dok glumci ulaze na pozornicu. Uz Dolby Vision možete doživjeti očaravajuću scenu ispred sebe. Osjećaćete se kao da ste u pozorištu, a ne samo ga gledalac TV sadržaja kod kuće.

CMR: Clear Motion Rate

Nikada ne propustite nijedan detalj u brzoj akciji. 100 CMR smanjuje zamućenje prikaza pokreta i eliminiše kidanje slike kako bi se stvorila svilenkasto glatka scena.

Višestruka zaštita očiju

Zdrave oči, sretan život. S nizom tehnologija za zaštitu očiju, kao što su slabo plavo svjetlo, optimizacija prirodnog svjetla, kompenzacija pokreta, bez treperenja itd, TCL C655 nastavlja poboljšanja zaštite vaših očiju. Sada potpuno slobodno i opušteno možete da uživate ​​u filmovima i gamingu.

ONKYO 2.1ch s ugrađenim subwooferom: Zvuk iznad očekivanja

TCL C655 kombinuje snagu ONKYO 2.1 CH 50 W Hi-Fi uređaja. Uronite u zadivljujući stereo zvuk i gromoglasni bas, hvatajući svaki detalj kao da ste na nastupu benda uživo. Poboljšajte svoje iskustvo kućnog kina uz impresivni audio sistem ovog TV-a. DTS-HD i DTS Virtual: X stvaraju okružujući zvuk koji kao da se prostire iznad, pored i iza vas, pružajući impresivno iskustvo u svakoj prostoriji.

Dolby Atmos

Doživite sport, filmove i igre kao nikada prije uz Dolby Atmos. Ova impresivna audio tehnologija stvara kristalno čistu preciznost koja vas prenosi u srce akcije. Čujte savršeno jasno i precizno svaki povik, zvuk motora, korak u daljini ili eksploziju i približite se zabavi koju volite uz Dolby Atmos.

Jednostavan i elegantan uni-body dizajn

Sa svojim metalnim dizajnom bez okvira, TCL C655 se s lakoćom integriše u bilo koje okruženje, pretvarajući vaš dom u zadivljujuće remek-djelo. Doživite savršen spoj umjetnosti i tehnologije.

Savršen gaming

Otkrijte nevjerovatne TCL Game Master funkcije koje su prilagođene vama, uključujući optimizaciju načina slike u igri, snimke ekrana, ​​ALLM, VRR, poboljšanje sjene, pomoć pri ciljanju i još mnogo toga kako biste bili optimalno opremljeni za svaku bitku, pustolovinu ili takmičarski izazov. Dual Line Gate predstavlja stopu osvježavanja od 120 Hz za igranje na vašem panelu od 60 Hz, pružajući vam glatkiju i impresivniju igru. Odaberite različite načine slike za gaming i uronite u igru ​​kao nikada prije. Uz superširoki omjer ekrana 21:9 i 32:9, možete dobiti do dvostruko veće vidno polje u igri, što će vas učiniti spremnijim za svaku neočekivanu situaciju.

ALLM

Otključajte svoj igrački potencijal s automatskim načinom niske latencije (ALLM). Uživajte u glatkom i brzom iskustvu igranja s minimalnim kašnjenjem unosa, što vam daje prednost u brzoj akciji i impresivnim RPG igrama. Otkrijte ultimativno iskustvo igranja s TCL-ovim malim kašnjenjem unosa i brzim vremenom odziva.

HDMI 2.1

Za gamere, responzivan televizor jednako je važan kao i onaj s dobrom slikom. Uz HDMI 2.1 automatski ćete doživjeti najnižu latenciju i najbolje postavke slike za gaming.

Pomoć za nišanjenje

Ova opcija pomaže vam da brzo i bez napora ciljate u svoju metu i na raspolaganju vam je uvijek kada vam je najpotrebnija.

Chromecast & Apple Airplay

Podijelite sadržaj sa svog kompatibilnog pametnog telefona, tableta ili prenosnog računara direktno na svoj TCL TV koristeći ugrađeni Chromecast ili Apple Airplay. Uživajte u fotografijama, videozapisima, muzici i ostalom na velikom ekranu.

Brend Televizora

Ekran

QLED

Veličina ekrana televizora

75"

Rezolucija

4K HDR

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Televizor TCL Smart TV 75″, QLED, 4K UHD, 75C655”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top