Sale!

Frižider Side By Side Samsung RS65DG54M3B1EU

Tip proizvoda: Samostojeći / Ugradbeni Side by Side frižider sa zamrzivačem
Klasa energetske efikasnosti: E
Nivo buke: 37 dB
Ukupni kapacitet: 635 l
Kapacitet frižidera: 417 l
Kapacitet zamrzivača: 218 l
Kompresor: Digitalni inverter
Rashladno sredstvo: R-600a
Kapacitet hlađenja: 15 kg / 24 h
Funkcije hlađenja: Mono hlađenje, Power Cool, Power Freeze, Bez mraza
Odlike frižidera: Metalni kanal za hlađenje, 4 EA police, Stalak za vino, 5 EA pregrada na vratima, Ladica za jaja, Unutrašnje LED svjetlo, Tanke police od kaljenog stakla, 2 EA ladice za povrće i voće
Odlike zamrzivača: Metalni kanal za hlađenje, 4 EA police od kaljenog stakla, 2 EA pregrade na vratima, Ledomat, LED svjetlo, 2 EA ladice
Dodatne funkcije i karakteristike: Alarm za vrata, Dozator s filterom za vodu, WiFi ugrađen, Podrška za aplikaciju SmartThings
Dimenzije (ŠxVxD): 912 x 1780 x 716 mm
Masa: 112 kg

Original price was: 3.359,00 KM.Current price is: 2.999,00 KM.

Frižider Side By Side Samsung RS65DG54M3B1EU

Side by side Samsung pametni frižider sa zamrzivačem u američkom stilu dizajniran je s idejom da savršeno odgovori na potrebe savremenog domaćinstva. Velikog je kapaciteta, ali i sa SpaceMax tehnologijom koja maksimalno štedi prostor i olakšava njegovu ugradnju u svaku kuhinju. Opremljen je najsavremenijim pametnim tehnologijama koje dovode do ekonomičnog trošenja energije i znatno dužeg očuvanja svježine i prirodnih okusa hrane i pića.

SmartThings AI Energy Mode

Smanjite potrošnju energije do 10% uz AI Energy Mode. Ako je procijenjeni iznos vašeg računa za struju veći od unaprijed postavljenog ciljanog iznosa, daje vam mogućnost uštede energije. Optimizuje brzinu kompresora i ciklus odleđivanja na temelju obrasca upotrebe i faktora okoline.

Nadograđeni visokoefikasni kompresor

Održavajte hranu stalno hladnom i štedite energiju. Poboljšana struktura visokoefikasnog kompresora s tehnologijom digitalnog pretvarača znači da je njegova inercija 4,1 x veća od postojećih kompresora, tako da upotrebljava manje energije, posebno kada održava konstantnu temperaturu. Kompresor ima 20 godina garancije!

SpaceMax tehnologija: Veći iznutra, jednak izvana

Odložite više hrane uz vrlo prostranu unutrašnjost od 635 litara. Jedinstvena SpaceMax tehnologija omogućuje tanje stijenke jer se koristi minimalnom količinom visokoefikasne izolacije. Stoga stvara više prostora za namirnice bez povećanja vanjskih dimenzija ili ugrožavanja energetske efikasnosti.

SmartThings Energys funkcija

Efikasna potrošnja energije. Pametna ušteda. Dostupno na uređajima s operativnim sistemima Android i iOS. Potrebno je WiFi povezivanje i Samsung račun. SmartThings Energy funkcija trenutno radi sa otprilike 40 Samsung kućanskih uređaja kompatibilnih sa SmartThings aplikacijom. Tu spadaju frižideri, mašine za pranje i sušenje veša, mašine za suđe, klima uređaji, pročišćivači vazduha, usisivači, rerne, kuhinjske nape, ploče za kuhanje, mikrovalne rerne, televizori od 2022. godine proizvodnje i mjerači potrošnje energije.

SmartThings Home Care funkcija

Pametno održavanje. Jednostavno očuvanje. Jednostavnija briga o frižideru. SmartThings Home Care funkcija omogućuje kontrolu u stvarnom vremenu i šalje upozorenja. Možete, provjeriti status frižidera, uključujući i stanje filtera za vodu. Takođe vas automatski upozorava ako treba zamijeniti neki dio ili ako prepozna probleme za koje predlaže i rješenja.

SmartThings Food

Pametno kuhanje. Ukusna hrana. Efikasno upravljanje, priprema i kupovina hrane. SmartThings Food vam omogućuje popisivanje hrane u frižideru i upravljanje rokovima valjanosti kako biste mogli provjeriti šta u njemu držite bilo kad i bilo gdje. Preporučuje, takođe, personalizovane recepte na temelju vaših afiniteta i postojećih sastojaka.

Sveobuhvatno hlađenje: Duža svježina hrane

Pobrinite se da se sva vaša hrana pravilno hladi. Sveobuhvatno hlađenje ravnomjerno hladi svaki odjeljak iz ugla u ugao. Temperatura se neprestano provjerava, a hladan vazduh kruži kroz strateški postavljene otvore. Tako se hrana čuva na optimalnoj temperaturi i duže ostaje svježa.

Hlađenje metalom: Održava hladnoću

Temperaturu unutrašnjosti frižidera održavajte optimalnom kako bi hrana ostala svježa, čak i ako frižider često otvarate i zatvarate. Metalna cijev za hlađenje u zadnjoj stijenki frižidera zafržava hladan vazduh, čime brzo nadoknađuje gubitak toplote. Takođe, daje otmjen izgled vašem frižideru i lako se čisti.

Funkcija Power Cool / Power Freeze: Brzo hlađenje i zamrzavanje

Uživajte u prednostima brzog i efikasnog hlađenja. Jednim dodirom dugmeta Power Cool funkcija u unutrašnjost frižidera ubacuje vrlo hladan vazduh kako bi brzo rashladila vaše namirnice ili omiljena pića. Power Freeze funkcija u vaš zamrzivač unosi brz nalet hladnog vazduha. To je sjajna funkcija za zamrzavanje ili stezanje zamrznute hrane i stvaranje leda.

Stalak za vino

Organizujte i uredno čuvajte više vina. Stalak za vino dizajniran je za sigurno odlaganje boca vina, tako da se ne kotrljaju i lako su dostupne. Može se postaviti u gornji ili donji odjeljak frižidera. Tako možete jednostavno uživati u čaši ukusnog, dobro ohlađenog vina kad god poželite.

Više prostora, manje otpada

Više prostora bez narušavanja radnih svojstava.Za razliku od uobičajenih cijevi, tanki otvor za hlađenje na zadnjoj strani potpuno je ravan, čime se smanjuje “mrtav” prostor i stvara više mjesta za odlaganje hrane. Međutim, i dalje jednako efikasno hladi i provjetrava kako bi sve ostalo svježe i ukusno.

Minimalistički display

Upravljačke funkcije s jednostavnim pristupom. Uživajte u modernim, ali jednostavnim upravljačkim funkcijama, čak i ako vam je mogućnost kretanja ograničena. Skriveni ekran naglašava minimalistički dizajn jer je diskretno skriven unutra. Kontrole su na dohvat ruke, čak i dok sjedite, i mogu se koristiti jednom rukom.

Unutrašnji aparat za led: Više leda, više prostora

Stvorite više prostora za odlaganje hrane, ali i dalje uz dovoljno leda iz unutrašnjeg ledomata. Ugrađen je u vrata pa imate više mjesta jer ne zauzima policu zamrzivača, a i dalje može proizvesti dovoljno leda. Njegov proziran plastični poklopac znači da jednostavno možete vidjeti koliko je leda ostalo.

Instalirajte ga bilo gdje

Ugradite ovaj frižider na bilo koje mjesto bez nepotrebnih ili neurednih cijevi čije postavljanje traje. Ima veliki rezervoar za vodu bez BPA za dozator za vodu bez cijevi. Stoga se može ugraditi na skoro svako mjesto. I nema potrebe za redovnom promjenom filtera za vodu, čime štedite i vrijeme i novac.

Skladan ugradbeni dizajn

Vašem domu daje elegantan, integrisan i moderan izgled. Ugradbeni dizajn savršeno se stapa s vašim uređajima i ormarićima, te stvara moderan kuhinjski enterijer. A njegov minimalistički dizajn ima ravna vrata, uvučene ručke, skriveni display, ravnu policu za vina i sivkaste ladice i kutije za hranu.

Proizvođač

Samsung

Vrsta frižidera

Samostojeći

Tipovi frižidera

SBS frižideri

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Frižider Side By Side Samsung RS65DG54M3B1EU”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top