Lego Star Wars: The Skywalker Saga Switch

Doživi zabavne avanture, hiroviti humor i slobodu da potpuno uroniš u LEGO Star Wars galaksiju. Galaksija je tvoja u ovoj LEGO Star Wars avanturi. U potpuno novoj igri doživjećeš nezaboravne trenutke i neprekidnu akciju iz svih devet filmova Skywalker sage.

119,00 KM

Lego Star Wars: The Skywalker Saga Switch

Lego Star Wars Skywalker Saga omogućiće ti sticanje jedinstvenog iskustva pružajući ti priliku da prođeš kroz svih 9 filmova saga o Ratovima zvijezda. Ovo je potpuno nova LEGO video igra, ni nalik bilo kojoj drugoj. Doživi zabavne avanture, hiroviti humor i slobodu da potpuno uroniš u LEGO Star Wars galaksiju. The Skywalker Saga te vodi na nevjerovatno putovanje sa tvojim omiljenim likovima kroz prepoznatljive predjele daleke galaksije.

Galaksija je tvoja u ovoj LEGO Star Wars avanturi. U ovoj potpuno novoj igri doživjećeš nezaboravne trenutke i neprekidnu akciju iz svih devet filmova Skywalker sage prepričanih s potpisom LEGO humora, uključujući i vrlo iščekivani zaključak serije, Star Wars: The Rise of Skywalker. Igra će te uroniti u ekspanzivnu sagu sa slobodom kontrole stotina likova, brodova i vozila kako bi svaki igrač mogao da stvori svoje jedinstveno putovanje kroz galaksiju.

Beskrajne avanture i zabava

Želiš li igrati kao Jedi? Sith? Buntovnik, lovac na glave ili droid? LEGO Star Wars: The Skywalker Saga sadrži stotine likova iz igre iz cijele galaksije. Bilo da si na kopnu ili u svemiru, možeš voziti različita vozila. Skoči brzinom svjetlosti u Millennium Falconu, upravljaj T-47 Airspeederom i bori se s TIE lovcima u Resistance X-wings… Ovo je najbolja LEGO Star Wars avantura i zabava.

Nintendo igre

Switch igre

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Lego Star Wars: The Skywalker Saga Switch”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji proizvodi

Scroll to Top