EKSTRA POPUSTI PlayStation i 3D BOX vas pozivaju na Days of Play

Days of Play za 2019. godinu su upravo počeli. Prazničnih 11 dana, za sve ljubitelje PlayStation akcije, donosi nevjerovatne popuste na najatraktivnije PS proizvode i igre.

Ova globalna promocija slavi strastvenu PlayStation zajednicu. Ovo su dani tokom kojih PlayStation tradicionalno izražava veliku zahvalnost korisnicima za podršku tokom prethodne godine. Poštujući tradiciju, PlayStation je i ove godine obezbijedio nevjerovatno atraktivan izbor svojih proizvoda po ekstra sniženim cijenama. Za ove praznične dane PlayStation je pripremio i neka specijalna izdanja iz svog bogatog asortimana.

Specijalno za ovu priliku, u prodaji je PS4 1TB Steel Black konzola limitirane serije. To je posebno redizajnirana, čelično crna konzola sa srebrnim reljefnim PS simbolima. Izrađena je u ograničenoj seriji i prodaje se po ekstra povoljnoj cijeni do isteka zaliha samo u okviru Days of Play. Uz ovu fantastičnu konzolu dolazi i odgovarajući Dualshock bežični kontroler posljednje generacije.

Na specijalnom popustu naći će se i fantastični PS VR Headset, slušalice PS4 Wireless Gold Headset, PS4 kontroleri, PS dopune… Za fanove gaminga pripremljen je i veliki izbor ekskluzivnih igara za PS4 konzole po nevjerovatno sniženim cijenama. Na velikom, specijalnom popustu naći će se i takvi naslovi kao što su God of War, Spiderman, Days Gone, Detroit: Become Human

3D BOX, kao član svjetske PlayStation zajednice iz BiH, ravnopravno učestvuje u globalnoj akciji Days of Play, zato budite sa nama i narednih dana. Pratite nas na društvenim mrežama, kao i na našem blogu i web shopu mobilnitelefoni.ba.

Scroll to Top