Spiderman u San Andreasu, centru zbivanja GTA igre za PS (Video)

Vjerovali ili ne, Spiderman stiže u San Andreas, centar svih zbivanja u ultrapopularnoj Grand Theft Auto igri za PlayStation konzole. J16D je moder koji je do sada kreirao veliki broj različitih modova za GTA San Andreas. Međutim, prije nekoliko godina odlučio je da napravi nešto novo i malo drugačije.

Najkompleksniji mod J16D modera, na kome radi još od 2015. godine, odnosi se na ubacivanje Spidermana u igru GTA. Mod još nije javno dostupan, jer nije završen. Ali, ono što je predstavljeno u nekoliko testnih video zapisa, djeluje impresivno, piše PC Press.

Ideja da se Marvelov Spiderman, sa svojim specijalnim vještinama, ubaci u GTA inspirisana je istoimenom igrom sa PlayStation 4 konzola. U GTA su inkorporirane animacije njegovih pokreta, kao i mogućnost kačenja paučinom za različite objekte. Rezultat je, bar na prikazanim video insertima, kao da se radi o novoj Spiderman igri. Ipak, fanovi GTA avantura lako će prepoznati virtuelnu San Andreas državu i njen najveći grad Los Santos.

Na osnovu do sada viđenog, Spiderman se po San Andreasu kreće brzo, glatko i fluidno, vješto balansirajući između zgrada. J16D planira da prije izdavanja ovog moda implementira još neke opcije. Biće to dodavanje novih animacija, opcija penjanja po zidovima, novi meniji i bolje teksture.

Ovo, naravno, nije jedini Spiderman GTA mod, ali se izdvaja od ostalih po kvalitetu animacija. Kada bude završen, ljubiteljima GTA serijala i Spidermana donijeće novo i zanimljivo igračko iskustvo.

Scroll to Top