Galaxy Watch Active 2 donosi nova intuitivna rješenja za vrhunsko iskustvo

Samsung Galaxy Watch Active 2 je prošle sedmice zvanično predstavljen, postajući najnoviji proizvod kompanije Samsung pridodat Galaxy smartwatch portfelju. Riječ je o najnaprednijem pametnom satu južnokorejske kompanije do sada, sa dodatno unaprijeđenim dizajnom i novim, intuitivnim i rafiniranim opcijama.

Galaxy Watch Active 2 donosi znatno poboljšanju prilagodljivost sata ličnom načinu života svakog korisnika. Lakše se prilagođava korisnikovom životnom stilu, preciznije i sveobuhvatnije prati i analizira korisnikovo zdravlje i evidentira sve aktivnosti. Povezivost mu je, takođe, unaprijeđena što ga stavlja u poziciju neizostavnog pametnog uređaja u današnjim modernim komunikacijama.

Lijep i prilagodljiv načinu života korisnika

“Tržište pametnih satova brzo raste, a mi u Samsungu smo uzbuđeni što kontinuirano proširujemo svoju prisutnost na nove, vizionarske načine. S Galaxy Watch Active 2 stvorili smo uređaj koji će omogućiti korisnicima da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem i životom. Korisnicima smo obezbijedili neometan protok između svih njihovih uređaja koji se povezuju kroz Samsung Galaxy ekosistem, čineći njihov život lakšim i boljim”, rekao je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor sektora za IT i mobilne komunikacije, Samsung Electronics.

Galaxy Watch Active 2 majstorski je dizajniran da bude i lijep i prilagodljiv vašem životu. Dolazi u dvije različite veličine, promjera 44 mm i 40 mm. Takođe, određena su mu i dva stila. U jednoj varijanti to je lagano aluminijumsko kućište sata s ležernom trakom od fluoroelastomera (FKM). U drugoj varijanti, pametni sat je smješten u kućište od čvrstig nerđajućeg čelika, s kožnim remenom. Pametni satovi mogu se personalizovati nizom dodatnih stilskih remena i brojnim mogućnostima izgleda ekrana.

Digitalni okvir osjetljiv na dodir

Galaxy Watch Active 2 odlikuje se potpuno novom nadogradnjom rotirajućeg okvira, pretvarajući ga u digitalni. Time je maksimalno iskorišćena površina displeja, a znatno je poboljšana i olakšana navigacija. Na fino zakrivljenom Super AMOLED ekranu sada se nalazi okretni okvir osjetljiv na dodir. Okreće se u oba smjera, pa je izbor aplikacija brz, pregledan i jednostavan. Uz to, nadograđeni One UI nudi jednostavno, jasno i prirodno korisničko iskustvo za navigaciju.

Najnoviji pametni sat kompanije Samsung odličan je i precizan vodič za sve korisnikove aktivnosti uključujući i praćenje zdravlja. Krcat je i opcijama personalizacije pomoću kojih možete da odredite kako će da izgleda vaš sat na ručnom zglobu.

Galaxy Watch Active 2 pruža efikasne uvide koji pomažu u donošenju pozitivnih načina u korisnikovom načinu živata. Krajnje je pouzdan u praćenju svih aktivnosti, od ishrane, preko rekreacije, fitnesa, mentalnog zdravlja, pa sve do kvaliteta sna.

Scroll to Top