Požurite, možda u 3. ciklusu baš vi budete nagrađeni za kupovinu na web shopu 3D BOX-a

Treći ciklus učešća za izbor najsrećnijeg kupca PlayStation proizvoda na web shopu 3D BOX-a bliži se kraju. Izvlačenje novog najsrećnijeg kupca obaviće se 15. avgusta, nakon čega slijedi 4. ciklus koji traje do 1. septembra. U svakom ciklusu, najsrećniji kupac dobija vrijednu PlayStation nagradu, pa zato vrijedi požuriti.

Mirela Milaković iz Trna, opština Laktaši, dobitnica je vrijednog poklona u drugom ciklusu nagrađivanja kupaca na web shopu 3D BOX-a. Kao jedan od kupaca na web shopu u periodu od 15. jula do 1. avgusta, Mirela je imala najviše sreće.

Njeno ime, kao i u prvom ciklusu, kada je nagradu osvojio Haris Alibegović iz Doborovaca kod Gračanice, izvučeno je random metodom. Mirela je, kao i Haris, nagrađena Dualshock Controllerom posljednje generacije, vrijednim 129 KM. Ovim izvlačenjem, obavljenim 1. avgusta, završen je drugi ciklus nagrađivanja, koji 3D BOX organizuje za sve svoje online kupce.

Besplatna dostava svih PS proizvoda

Budući da Mirela živi nedaleko od 3D BOX PlayStation shopa u Delta Planetu Banjaluka, odlučila je da sama preuzme nagradu. Kaže da je prijatno iznenađena nagradom. Iako je znala za izbor najsrećnijeg kupca, nije se previše nadala da će baš ona imati najviše sreće. Njen stariji sin voli da igra PlayStation igre, pa je i to bio razlog da zajedno posjete 3D PlayStation shop u Delta Planetu.

“Hvala 3D BOX-u na ovoj nagradi, stigla je kao poručena. Sin će sada PlayStation moći da igra i u društvu, jer sada ima dva kontrolera. Vjerovatno ćemo preko web shopa kupiti još neku PS igru iako ne vjerujemo da ćemo opet imati najviše sreće. Uostalom, najpoštenije je da sada nagradu dobije neki drugi kupac”, kaže Mirela.

Podsjetimo, 3D BOX je pokrenuo promociju bezbjedne online kupovine na svom web shopu koja donosi brojne pogodnosti. Svim kupcima na web shopu 3D BOX-a obezbijeđena je besplatna dostava PlayStation proizvoda na kućnu adresu bilo gdje u BiH. A svakog 1. i 15. u mjesecu random metodom će i dalje biti izvlačeni najsrećniji online kupci.

Online kupovina na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba je krajnje brza, sigurna i isplativa. Da bi bila realizovana, neophodno je samo da se kupac registruje na web shopu. Registracija počinje klikom na “Login” u gornjem desnom uglu stranice, poslije čega se slijedi kratko, jednostavno uputstvo.

Pratite 3D BOX, isplati se

Kao član svjetske PlayStation zajednice iz BiH, 3D BOX je obezbijedio bogatu ponudu cjelokupnog PS4 asortimana. Originalne konzole, PS VR, igre, kontroleri i originalna dodatna oprema su u stalnoj ponudi i po najpovoljnijim cijenama. O načinima kupovine, odnosno plaćanja na web shopu 3D BOX-a, sve informacije možete pronaći ovdje.

PlayStation 4 konzola je najkvalitetnija i najpopularnija platforma u istoriji gaminga. Za šest godina postojanja, prodaja ove konzole oborila je sve rekorde, a kompaniji Sony obezbijedila stabilan većinski udio na tržištu. Vremenom, na tržištu se pojavio i ogroman broj najraznovrsnijih igara za PlayStation 4 konzole. Novi, uzbudljivi Remastered projekti i neki novi naslovi igara u 2019. potvrđuju da PS4 tek ulazi u zenit popularnosti.

Pratite 3D BOX na blogu i društvenim mrežama da biste na vrijeme bili obaviješteni o akcijama, popustima i drugim pogodnostima.

Scroll to Top