Kajaće se ko propusti veliko sniženje PS4 igara na web shopu 3D BOX-a

3D BOX je na svom web shopu pripremio veliko specijalno sniženje mnoštva vrhunskih igara za PlayStation 4 konzole. Tokom akcije, cijene pojedinih naslova su prepolovljene i za svakog PS fana predstavljaju jedinstvenu priliku za jeftino dopunjavanje privatne kolekcije.

Svjetska zdravstvena organizacija je zvanično preporučila gaming kao odličan vid očuvanja mentalnog zdravlja i lijek protiv dosade u kućnoj izolaciji. S tim u vezi, hit naslovi PS4 igara kompanija Electronic Arts i Activision/Blizzard su stavljeni na veliko specijalno sniženje. Navedeni izdavači igara od kojih su neke među najboljima svih vremena, na ovaj način se pridružuju borbi na suzbijanju Corona virusa.

Brutalno sniženje hit naslova

Sniženje se, između ostalog, odnosi na igre poput FIFA 20, NHL 20, Call of Duty Modern Warfare, Overwatch Legendary… Na popustu su i Need for Speed Heat, Battlefield V, The Sims 4, Star Wars: Jedi Fallen Order, Diablo 3 Eternal Collection

Online kupcima koji se odluče da iskoriste ovo atraktivno sniženje, obezbijeđeni su svi uslovi sigurne kupovine, maksimalna zaštita ličnih podataka i brza dostava proizvoda na kućnu adresu. Sve je to uspostavljeno po najvišim svjetskim standardima i uz međunarodno priznati SSL sertifikat kao garanciju sigurne online kupovine.

Budući da je pandemija Corona virusa na snazi, bolje zabave u časovima odmora i opuštanja, u bezbjednosti i toplini vlastitog doma, nema od Sony PlayStation-a. PlayStation, međutim, igraju i stariji, pa tako postaje vrhunska kućna zabava za cijelu porodicu. Aktuelno sniženje hit naslova za PS4 konzole formirano je u znak podrške svima u kućnoj izolaciji.

PlayStation bonus i ostali popusti

Inače, četvrta generacija PlayStation konzola dostigla je vrhunski kvalitet u performansama, kao i u ostalim softverskim i hardverskim rješenjima. U mogućnosti su da igračima pruže top kvalitet i prikažu im izuzetno realistične svjetove odabrane zabave, uz prateće efekte koji doživljaje i iskustva igrača čine veoma zabavnim, uzbudljivim i nezaboravnim.

Sniženje na web shopu 3D BOX-a odnosi se i na pojedine Dualshock kontrolere i konzole, uz koje kao bonus nagradu možete da birate pojedine hit naslove za PS4. Dakle, obavezno posjetite web shop 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba, nećete se pokajati.

Scroll to Top