Ostvari popust i vrijedne bonuse prednarudžbom FIFA 21 PS4 u 3D BOX-u

FIFA 21 za PS4 konzole stiže u prodaju u prvoj dekadi oktobra 2020. godine u standardnom i Champions izdanju. Međutim, prednarudžbe ove igre u 3D BOX-u moguće su već sada, i to po 10% nižoj cijeni od redovne. Tu su i vrijedni bonusi za sve koji igru rezervišu prije njenog pojavljivanja na tržištu.

Uprkos pandemiji Corona virusa koja je drastično izmijenila raspored fudbalskih takmičenja širom svijeta, FIFA 21 stiže po planu. Dogodiće se to 6. oktobra za Champions izdanje, dok će tri dana kasnije u prodaju stići i standardno izdanje ove ultrapopularne igre za PS4 konzole.

FIFA 21 biće jedan od posljednjih velikih naslova za PS4 konzole, budući da će se pojaviti otprilike dva mjeseca prije dolaska PS5. Budući da će dolazeća FIFA igra moći da se zavrti i na PS5 konzolama, treba očekivati vidljiv skok u kvalitetu vizuelnih postavki, ali i mnogih drugih elemenata.

Electronic Arts neće prekidati tradiciju objave nove igre nakon ljetnih odmora, iako će ovaj put to biti malo kasnije nego inače. EA će, takođe, ponuditi besplatno ažuriranje FIFA 21 na PS5, pod uslovom da je igra ​​kupljena za PlayStation 4.

Naravno, iduće godine, kada PS5 bude u prodaji, pojaviće se i nova verzija FIFA 21 igre za najnoviju generaciju gaming PlayStation platforme. Kada tačno, to još niko ne zna.

Uglavnom, nova FIFA donosi više načina igre nego ikada prije, uključujući i UEFA Ligu šampiona i CONMEBOL Libertadores. Bilo da je riječ o utakmicama na stadionu ili na ulici, osjetićete poboljšanja i doživjeti sasvim nova takmičarska uzbuđenja.

Scroll to Top