3D BOX Ne zaboravite da su Philips televizori na akciji samo do kraja godine

Philips televizori su na specijalnoj akciji u 3D BOX-u do kraja godine. To je jedinstvena prilika da se nabave dva odlična televizora po cijeni jednog. Možda ste zaboravili, ali akcija u kojoj kupovinom OLED Philips TV-a dobijete i jedan Philips TV gratis, još traje.

Mnogo je pretprazničkih popusta i sniženja, pa je moguće da je akcija, na kojoj su Philips televizori, neopravdano zapostavljena. Upravo zato 3D BOX želi naglasiti izuzetnu vrijednost trenutne akcije u kojoj se dva televizora dobijaju po cijeni jednog.

Philips televizori po kvalitetu pripadaju samom svjetskom vrhu, odmah iza brenda Sony. Poziciju iza lidera dijele sa brendovima kao što su Samsung, Panasonic, LG… Naročito kvalitetan je ovogodišnji Philips OLED TV čijom kupovinom se trenutno ostvaruje pravo na još jedan Philips TV gratis.

Philips OLED TV 55” je, dakle, Android televizor proizveden ove godine i odlikuju ga izuzetno bogate i savršeno prirodne boje. Na fantastičnom OLED ekranu dijagonale 55 inča, odnosno 139 cm, pokreti su jasni i nezamućeni, čak i kod brzih akcija. Do izražaja dolaze izuzetni detalji u svijetlim i tamnim scenama što na OLED ekranu kakve imaju Philips televizori izgleda savršeno. Od HDR mini-serija do sporta, ovaj 4K OLED TV donosi živopisnu dubinu i uglađene pokrete svim televizijskim sadržajima. Ambilight na predivan način samo upotpunjuje već savršenu sliku. Kupovinom ovog modela Philips TV-a, besplatno se dobija Philips Full HD LED TV od 32 inča.

Ova izuzetna ponuda u 3D BOX-u dolazi i u drugoj kombinaciji. Naime, kupovinom većeg Philips OLED TV-a 65″, gratis se dobija Philips Full HD LED TV od 43 inča. Važno je još jednom napomenuti da su ovi Philips televizori u 3D BOX-u na akciji samo do kraja godine.

Scroll to Top