Top naslovi za PS4 konzole od danas na akciji u 3D BOX-u

Hit naslovi za PS4 konzole iz produkcije Take 2 i CD Projekt Red od danas su na akciji u 3D BOX-u. Iako akcija ne obuhvata pretjerano veliki broj naslova, nudi izbor nekih od najboljih igara u PlayStation 4 eri. Između ostalog, na akciji je i kontroverzni Cyberpunk 2077 čiju popularnost nisu narušile ni tvrdnje da je na tržište stigao s mnogo grešaka.

Doduše, CD Projekt Red je priznao neke greške na Cyberpunk 2077 i obećao da će ih u najkraćem vremenu otkloniti. Uprkos svemu, to je fantastična igra za PS4 konzole koja obećava sate i sate nezaboravne zabave. A kada preostale greške budu otklonjene, biće to naslov koji će se sigurno naći u kolekciji svakog posvećenog gamera. Uglavnom, od danas pa do 7. februara ovaj naslov u 3D BOX-u može da se nabavi za 99 KM. To je za 30 KM manje od njegove redovne cijene.

Za fanove PlayStation zabave poseban specijalitet predstavlja akcijska ponuda iz Take 2 arsenala. Od danas pa do 14. februara, na velikom sniženju su GTA V, NBA 2K21, Red Dead Redemption 2… Veliku uštedu trenutno donosi i kupovina Mafia Definitive Edition i Mafia Trilogy izdanja za PS4 konzole. Sjajni, ali iz nekog neobjašnjivog razloga znatno potcijenjeni Borderlands 3, na akciji košta samo 21 KM! Za one sportski nastrojene gamere tu su po znatno sniženim cijenama PGA Tour i WWE 2K Battlegrounds.

Količine navedenih igara za PS4 konole su ograničene, pa akcija traje do navedenih datuma ili do isteka zaliha. Zato, najbolje je da požurite u 3D BOX i na vrijeme obezbijedite naslove koji vas zanimaju. Ušteda je zagarantovana.

Scroll to Top