3D BOX Nova velika akcija na hit PS4 naslove tokom cijelog februara

Tokom cijelog februara u 3D BOX-u će trajati još jedna velika akcija na hit PS4 naslove koja počinje danas. Između ostalog, The Last of Us 2 je na ovoj akciji do kraja mjeseca samo 55 KM. To je sjajna prilika za povoljnu nabavku ove igre koja je proglašena najboljom u više kategorija prošle godine.

Na akciji u 3D BOX-u su i mnogi drugi atraktivni naslovi iz Electronic Arts (EA) produkcije. FIFA 21, NHL 21, Madden NFL 21, UFC 4, Star Wars: Squadrons i mnoge druge u februaru kupcima donose veliku uštedu. Pored navedenih naslova, na velikom sniženju su i The Sims 4, Need for Speed Heat, te Star Wars: Jedi Fallen Order sa cijenom umanjenom za preko 60%.

Podsjetimo, od prošle sedmice su na akciji i hit naslovi za PS4 konzole iz produkcije Take 2 i CD Projekt Red. Na akciji je čak i nedavno objavljeni Cyberpunk 2077, koji uprkos početnim negativnim kritikama stiče sve veću popularnost.

Mnogo je razloga da u februaru posjetite 3D BOX. Pored velikih akcija na brojne PS4 naslove, u toku je i nagradna igra u kojoj svaki kupac televizora u 3D BOX-u konkuriše za nagradu – PS5 konzolu.

Scroll to Top