Top televizori po najpovoljnijim cijenama u BiH + PS5 gratis najsrećnijem kupcu

Februar će nekom od kupaca televizora u 3D BOX-u biti posebno srećan jer će na poklon dobiti PS5 konzolu. Budući da nestašica najnovije Sony platforme za gaming pogađa cijeli svijet, februarska nagrada u 3D BOX-u ima još veću vrijednost.

Pred početak ovog mjeseca 3D BOX je obavijestio javnost o nagradnoj igri koja je upravo u toku. Sve što je potrebno da bi se konkurisalo za dobijanje PS5 konzole je da se u 3D BOX-u kupi televizor. Izbor televizora je zaista veliki, a zastupljeni su svi svjetski top brendovi. Sony, Samsung, Xiaomi, Philips, Vox, Panasonic i Tesla televizori u 3D BOX-u imaju najniže cijene u BiH. Pored toga, prati ih i maksimalna garancija po preporuci samih proizvođača.

Poslije PS5 konzole, 3D BOX priprema i niz novih nagradnih igara koje će trajati sve do kraja godine. Svakog mjeseca, dakle, počinje novi ciklus nagradne igre u kojoj najsrećniji kupac osvaja vrijedan poklon. Nagradne igre rezultat su uspješnog poslovanja 3D BOX-a u proteklim godinama i predstavljaju mali znak pažnje i veliku zahvalnost vjernim kupcima. Poslije svakog mjesečnog ciklusa, najsrećniji kupac biće izvučen Random metodom. Rezultat nagradne igre poslije svakog mjeseca, biće objavljen na ovom blogu i drugim kanalima komunikacije 3D BOX-a.

Februar je kratak mjesec pa zato požurite u 3D BOX po svoj novi televizor. Već na početku marta neko od kupaca će na poklon dobiti i PS5 konzolu s čitačem diska. Srećno!

Scroll to Top