Jedinstveni, inovativni Dyson proizvodi od sada u 3D BOX-u (Video)

Inovativni i jedinstveni Dyson proizvodi, revolucionarnog kvaliteta, nenadmašne efikasnosti i dizajna, od sada su u redovnoj ponudi 3D BOX-a. Kupcima su na raspolaganju čak tri linije vrhunskih proizvoda ovog brenda. Riječ je o bežičnim štapnim usisivačima, uređajima za njegu kose i aparatima za kontrolu i pročišćavanje vazduha u kući.

Postajući ovlašćeni prodavac Dyson proizvoda, 3D BOX s ponosom označava novu fazu u svom poslovanju. S proizvodima ovog brenda 3D BOX je sada u mogućnosti da zadovolji potrebe i onih kupaca od stila, koji su u potrazi za proizvodima čiji jedinstveni kvalitet u svakodnevni život unosi novu radost, zadovoljstvo i ispunjenost.

Naučnici i pronalazači kreiraju proizvode

Naime, Dyson je brend pod čijim je okriljem nastao impozantan niz revolucionarnih uređaja koji olakšavaju svakodnevni život. Inovativne tehnologije i silni pronalasci Dysonovih inženjera, informatičara i drugih naučnika primjenjuju se na svakom proizvodu ovog jedinstvenog brenda.

Dyson usisivači i fen za kosu

“Danas, Dyson uređaji se nalaze u više od 65 zemalja širom svijeta. Dyson je narastao od jednog čovjeka i jedne ideje do tehnološke kompanije s više od 1.000 zaposlenih inženjera u cijelom svijetu. I, raste i dalje. U srcu kompanije je stalno rastuća želja za zapošljavanjem novih inženjera i naučnika. Više ideja, više inovacija”, stoji na sajtu ove kompanije.

Kompaniju je osnovao James Dyson, naučnik i pronalazač čuvenih Dyson digitalnih motora i ciklonskih usisavača. Idejni je vlasnik velikog broja patenata. Mnogi su pretvoreni u inovativne, superefikasne uređaje koji rješavaju mnogobrojne svakodnevne probleme.

Reputacija briljantnog pronalazača, koja prati osnivača kompanije, već decenijama se temelji na iskazanom zadovoljstvu korisnika Dyson proizvoda širom svijeta. Revolucionarni, a pomalo i futuristički, Dyson uređaji su stvoreni da u svakodnevni život unesu polet, zadovoljstvo i dobro raspoloženje. S tom idejom osmišljen je i jedinstven dizajn ovih uređaja s jakom odlikom prefinjenog stila.

Velika isplativost na duže staze

Manekenke predstavljaju Dyson liniju uređaja za tretman kose

Pored jedinstvenog dizajna i revolucionarnih mogućnosti, dodatnu vrijednost svakog Dyson proizvoda čine njegov postojani kvalitet i gotovo nikakvi troškovi održavanja. Drugim riječima, svaki Dyson uređaj je itekako isplativ na duže staze, jer ne proizvodi dodatne troškove. S druge strane, pruža jedinstven, premijum kvalitet, bilo da je u pitanju usisavanje, pročišćavanje, hlađenje ili zagrijavanje vazduha u kući ili najugodnije tretiranje kose.

3D BOX je sada mjesto na kojem možete pobliže upoznati jedinstveni Dyson kvalitet. Možda ćete se potom odlučiti da svoj svakodnevni život ispunite novom dozom zadovoljstva i udobnosti. U svakom slučaju, Dyson proizvodi čekaju vas na svim 3D BOX prodajnim mjestima, uključujući i web shop mobilnitelefoni.ba.

Scroll to Top