NOVO U 3D BOX-u Sva Samsung bijela tehnika uz 5 godina garancije!

Samsung bijela tehnika koja uključuje frižidere, veš mašine, električne rerne i druge kućanske uređaje u redovnoj je ponudi 3D BOX-a. Ovo veliko proširenje asortimana dolazi kao rezultat uspješnog poslovanja 3D BOX-a u proteklim godinama i prepoznavanja dodatnih potreba potrošača.

Samsung bijela tehnika danas zbirno predstavlja napredne i inovativne kućanske aparate koji pružaju jedinstveno korisničko iskustvo. Zahvaljujući novim tehnologijama, ti uređaji su sada u mogućnosti da pruže znatno sadržajnije i kvalitetnije korisničko iskustvo nego ikada do sada.

Bijela tehnika već decenijama zauzima ključno mjesto u svakom domaćinstvu. Jedan od neizostavnih uređaja u svakoj kući je i frižider. Samsung frižideri nove generacije u mogućnosti su da svakodnevne životne potrebe uveliko olakšaju. Samsung frižideri ne samo da donose novi, jedinstven kvalitet i mogućnosti, već su i izrazito štedljivi u potrošnji električne energije. Zahvaljujući svojim dimenzijama i besprekornom dizajnu savršeno se uklapaju sa svim ostalim kućanskim elementima.

Nove tehnologije za novi kvalitet bijele tehnike

Ugradne električne i mikrovalne rerne iz kategorije bijela tehnika, takođe su jedan od nosilaca globalne prepoznatljivosti Samsung brenda. Pružaju do sada neviđene mogućnosti za najkvalitetnije moguće pripremanje ukusne i zdrave hrane. Odlikuje ih visok kvalitet, dugotrajna pouzdanost, ekološka prihvatljivost i izuzetna štedljivost u potrošnji električne energije. Očaravajućeg su dizajna i zadivljujućih pametnih rješenja koja na najbolji i najkreativniji način spajaju ljude i nove tehnologije. I na sve to, veoma su prihvatljive cijene.

Samsung bijela tehnika već godinama je prepoznatljiva i po vrhunskim veš mašinama koje pranje rublja pretvaraju u čisto zadovoljstvo. Nevjerovatne nove mogućnosti postignute su primjenom jedinstvenih novih tehnologija čišćenja i pranja, ali i novim funkcionalnim i estetskim dizajnom. Samsung veš mašine pružiće vam sve ono što očekujete od najmodernijih pametnih uređaja za pranje odjeće i veša.

Ukratko, 3D BOX prodavnice i web shop od sada su mjesta gdje vam Samsung bijela tehnika pruža i značajnu dodatnu vrijednost budući da svaki uređaj dolazi s 5 godina garancije i po najpovoljnijoj cijeni u BiH. Posjetite web shop 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba ili 3D BOX shopove u Banjaluci i Gradišci i uvjerite se sami.

Scroll to Top