3D BOX Karcher asortiman za sve vrste proljetnih radova u kući i oko kuće

Izuzetno bogat Karcher asortiman u 3D BOX-u nudi sva rješenja za efikasne proljetne radove u kući i oko kuće. Bilo da je u pitanju generalno čišćenje doma, podruma, garaže, dvorišta, vrta, staklenika, automobila ili raznih alata, Karcher je garancija da će taj posao biti obavljen na najbolji i najlakši mogući način.

Karcher asortiman 3D BOX-a obuhvata kompletan vrtni program, kao i superefikasne usisivače, kompresorske čistače, strugače skorene prljavštine i inovativne brisače. Tu su i raznovrsni akumulatorski čistači i metle, mašine za metenje, košenje i kompletni sistemi za navodnjavanje. Ponudu dodatno obogaćuju kompaktne, ali nevjerovatno efikasne pumpe za maksimalno ekonomično i praktično navodnjavanje ili ispumpavanje vode.

Bogati Karcher asortiman obilježava na određeni način cijeli april u 3D BOX-u. U ovom mjesecu je, naime, aktuelna i nagradna igra 3D BOX-a u kojoj će najsrećnijem kupcu bilo kojeg Karcher proizvoda pripasti vrijedna Karcher nagrada. U pitanju je kompaktni i savršeno efikasni kompresorski perač K3 Power Control koji može biti od velike koristi svakom domaćinstvu.

Karcher asortiman čine uređaji jedinstvenog, vrhunskog kvaliteta koji osvajaju svojom efikasnošću, trajnošću i jednostavnošću tokom korišćenja. Uz njih se i najzahtjevnija i najkomplikovanija čišćenja i pranja pretvaraju u pravu zabavu za cijelu porodicu. Snažni motori, kompresorski pritisak, inovativna rješenja za vrhunske domete i kvalitet koji garantuje dugotrajnost glavne su odlike uređaja ovog brenda.

Na web shopu 3D BOX-a možete upoznati kompletan Karcher asortiman, te odabrati i naručiti ono što vam je potrebno. Proizvode ovog brenda pronaći ćete i u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka. I ne zaboravite, Karcher u aprilu u 3D BOX-u ima i dodatnu vrijednost s obzirom na aktuelnu nagradnu igru.

Scroll to Top